Αναλυτικά όσα είπε στον ΣπορτΦΜ:

Για το ματς με την Φενέρμπαχτσε:
«Ήταν πολύ άσχημο. Είχαμε ελπίδες. Πιστεύαμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει το ματς. Υπήρξε ένα μπλακ άουτ, δεν έγινε σωστή διαχείριση και χάσαμε. Η σειρά έχει δρόμο. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τις ικανότητες για να ανατρέψουμε τη σειρά».

Για το θέμα που προέκυψε με τους υπεράριθμους στο ΟΑΚΑ: «Δεν νομίζω ότι υπήρχαν υπεράριθμοι χθες. Έγινε πολύ καλή δουλειά, ήταν όλοι οι διάδρομοι ελεύθεροι. Αν προκύψει οποιαδήποτε διαδικασία πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Ξέραμε ότι υπήρξαν πάνω από 150.000 αιτήσεις. Καταφέραμε και το διαχειριστήκαμε καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια δημοσίως σε όλους. 

Για τον κόσμο: «Ο Παναθηναϊκός κόσμος έχει δείξει ότι είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το αν ελπίζει σε ισοφάριση και break στην Πόλη: «Έχουμε τις δυνατότητες και το ταλέντο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ψυχολογίας και διαχείρισης μυαλού».

Για τα μηνύματα των Τούρκων στο Instagram του: «Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Η καζούρα και η πλάκα αρέσουν σε όλα. Όταν αυτό ξεφεύγει και γίνεται διακρατικό, Ελλάδα - Τουρκία, είναι 100% λάθος. Είναι αστείο και επικίνδυνο να αναφέρουμε ιστορικά γεγονότα Ελλάδας - Τουρκίας στα social media».

Για το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια στην ΚΑΕ: «Πριν το Πάσχα μας είχε ζητηθεί ένα business plan. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ το έκαναν. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί η συνάντηση με τον κύριο Βασιλειάδη».