Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθέωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λέγοντας πως είναι ανάμεσα στους κορυφαίους. Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται μια νίκη μακριά από το να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της ABA League. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε το 2-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στην Παρτίζαν με την σειρά να μεταφέρεται πλέον στην έδρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ότι υπάρχει μεν πλεονέκτημα αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει, ενώ παράλληλα αποθέωσε και τον "Ζοτς".

«Προηγούμαστε με 2-0. Σίγουρα είναι κάτι, αλλά δεν είναι τα πάντα. Πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ωστόσο πιστεύω ότι οι παίκτες μου έχουν εμπειρία και θα είναι έτοιμοι. Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα για να πάρουμε τον τίτλο

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας μεγάλος προπονητής, ένας από τους σπουδαιότερους στην ιστορία του μπάσκετ.Όχι μόνο στη Σερβία ή την Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως».