Facebook Pixel Τρελό σχόλιο Ραπτόπουλου – Ο Πρίγιοβιτς και το μπ...ρδέλο, η γκόμενα του Πέλκα και ο νταβατζής
| 2017-04-28 12:00:00

Ο Πρίγιοβιτς, η γκόμενα του Πέλκα και ο νταβατζής

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ο Πρίγιοβιτς, η γκόμενα του Πέλκα και ο νταβατζής

Δεν υπάρχουν αυτά που λέει ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος για το ντέρμπι - Πού πραγματικά κρίθηκε το ματς και τι γνώμη έχει για τον Κύζα; Απολαύστε υπεύθυνα...

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι ήταν σημαντική η απουσία του Ζέκα. Γιατί δεν υπήρχε κάποιος να μαρκάρει σωστά τον Μπίσεσβαρ, στα 8 μέτρα τον μάρκαραν. Έβγαλε τον Ουάρντα, για να βάλει τον Μπίσεσβαρ ο Ίβιτς και ήταν πολύ καλή κίνηση. Γιατί δεν τον είχε να κάνει 60 μέτρα με την μπάλα, να ξεκινάει από την περιοχή δηλαδή, αλλά τον άφησε στα 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχασε το ματς λόγω των χαμένων ευκαιριών του. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή έχει να κάνει με την απουσία του Ζέκα, αλλά και με τη συμπεριφορά στην τετράδα της άμυνας. Στο πρώτο γκολ διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για το φάουλ. Γιατί κάνει ένα βλακωδέστατο φάουλ ο Μολέδο στον Πρίγιοβιτς, που ήταν με πλάτη στο τέρμα. Όσο επικίνδυνος είναι ένας γέρος 80 ετών όταν πηγαίνει σε μπουρδέλο για να πηδήξει μια 30χρονη, μετά από εγχείρηση προστάτη, άλλο τόσο είναι και ο Πρίγιοβιτς με πλάτη στο τέρμα. Άρα είναι μαλάκας ο Μολέδο που του έκανε το φάουλ.

Το άλλο είναι ότι στα φορτώματα του ΠΑΟΚ, κι ενώ δεν υπήρχε ο Πρίγιοβιτς ως σέντερ φορ καθώς είναι ακόμα άδειος από τον τραυματισμό του, κατόρθωσε ο Κουτρουμπής με τον Μολέδο και τον Κουλιμαπλί, να χάσουν όλες τις μονομαχίες. Στο γκολ του Σάκχοφ ο Πέλκας πήρε κεφαλιά από τον Κουλιμπαλί, που είναι σαν να τρώει ο Νίκος Ρίζος γκόμενα από τον Κούρκουλο!

Τον Κύζα τον γνωρίζω καλά, γυμναζόμαστε μαζί. Είναι συνεσταλμένο παιδί, το οποίο επηρεάζεται από την εκάστοτε εξουσία. Θεωρώ ότι στο πειθαρχικό κομμάτι καθοριστική είναι η απόφαση για τη μη αποβολή του Μάτος στο φάουλ που έκανε στον Χουλτ, ενώ 10 δευτερόλεπτα αργότερα ο Κύζας έδειξε κάρτα και απέβαλε τον Χουλτ. Αντί να αφήσει τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, άφησε τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το καθοριστικό λάθος του Κύζα, όχι το πέναλτι που έκανε ο μαύρος στόπερ στον ακίνδυνο φορ του ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε μία ακόμα φορά χωρίς σέντερ φορ, αλλά καθάρισαν με την παρουσία τους Σάκχοφ και Μάτος.

Όσον αφορά το κομμάτι κάθαρση κ.λπ., να θυμίσω ότι στη ζωή γενικότερα δεν υπάρχει κάθαρση. Ο ισχυρός και ο νταβατζής θα είναι πάντα ένας. Αν αυτός θα είναι ο Μελισσανίδης ή ο Σαββίδης, δεν το ξέρω. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάθαρση, όπως και πουθενά στη ζωή. Αν μπορέσω να είμαι δυνατός στα σφυρίγματα, θα το κάνω. Ο λαός του ΠΑΟΚ από θύμα, που ήταν στιλ Καζαντζίδη, έρχεται σήμερα ο Ιβάν Σαββίδη και για πρώτη φορά τον αποθεώνουν γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή μπάλα και είχαν καλή διαιτησία.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι εφόσον το παιχνίδι παίζεται έτσι, δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τους Οσιομάρτυρες και τους Χριστιανούς. Οι χριστιανοί και οι κομμουνιστές είναι για τη θεωρία. Οι χριστιανοί κάνουν πράξη όσα διδάχθηκαν μέχρι να δούνε την κουμπάρα να κάθεται σταυροπόδι στο απέναντι τραπέζι και οι κομμουνιστές μέχρι να καταλάβουν την εξουσία και να γίνουν δεξιοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags