Facebook Pixel Απίστευτο χώσιμο Ραπτό σε Μάνταλο - "Κόκκινη στον Μάτος, τρελός ο Ενρίκε"- "Θα ήταν μαλ.. ο ΠΑΟΚ αν..."!
| 2017-05-07 12:00:00

Κόκκινη στον Μάτος, τρελός ο Ενρίκε

του Κωστή Ραπτόπουλου
Κόκκινη στον Μάτος, τρελός ο Ενρίκε

Απίθανες ατάκες από τον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο έξω από το «Πανθεσσαλικό»! Πώς ο Ίβιτς έσβησε τον Αραούχο και τι τρικ έκανε με την 11άδα; Σχόλιο-κόλαση για τη διαιτησία...

Λίγο μετά τον επεισοδιακό τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο SportDog εντόπισε τον Κωστή Ραπτόπουλο έξω από το γήπεδο και του ζήτησε την άποψη για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επικεντρώθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και αρχικά ανέλυσε ποιο ήταν τα "τρικ" του Ιβιτς σε άμυνα-επίθεση, ενώ εξήγησε πώς μπόρεσε ο τεχνικός του Δικεφάλου να σβήσει όλα τα ατού της ΑΕΚ και κυρίως τον Αραούχο.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Μάνταλος δεν κάνει για τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά και πως η Ένωση σωστά φωνάζει τόσο για αποβολή του Μάτος, όσο και για το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον σκόρερ Ενρίκε "τρελό".

Όσο για το αν ο ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει το νέο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κωστής Ραπτόπουλος απάντησε πως θα ήταν "μαλάκας αν δε θέλει να γίνει ...Ολυμπιακός", από τη στιγμή που δείχνει να έχει τη δύναμη να το κάνει.

Απολαύστε τον...  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags