Facebook Pixel Έκρηξη «Ραπτό» για την ποινή στον ΠΑΟΚ – "Αν είναι μάγκας, να πάρει παίκτες και να διαλύσει την Αθήνα"
| 2017-06-01 11:15:00

Αν είναι μάγκας, να πάρει παίκτες και να διαλύσει την Αθήνα

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αν είναι μάγκας, να πάρει παίκτες και να διαλύσει την Αθήνα

Απίστευτο σχόλιο από τον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο μετά την ήττα του Δικεφάλου από τον ΠΑΟ και τη βαριά τιμωρία. "Θα έμπαιναν μέσα και θα τους έκαναν τουλούμι στο ξύλο"!

Το ρεπερτόριο του Καζαντζίδη και της Ρένας Κουμιώτη ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ, με τα "Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου", "Στον σταθμό του Μονάχου" κ.λπ. Από εκεί που έναν μήνα τώρα οι ΠΑΟΚτσήδες γαμούσαν και έδερναν, είχαν δική τους τη διαιτησία, ήταν χαλίφηδες, έλεγαν "τρέμε Μαρινάκη", βγήκε χθες το βράδυ ο Σαββίδης στην ΕΡΤ με τον Μίνο και τον γιο του πίσω του σαν τον Μητσάρα, κι άρχισε να λέει ότι του κάνουν bullying από εκεί που το έπαιζε μάγκας. Και ο λαός του ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει ψυχολογία γ@μι@!

Εγώ όλα αυτά τα ακούω βερεσέ, γιατί είμαι καπιταλιστής, είμαι με το νόμο του ισχυρού. Αν είναι μάγκας να πάει να πάρει παίκτες και να γ@μήσει την Αθήνα. Να αφήσει ο Σαββίδης τον μαρθαβουρτισμό και τον καζαντζιδισμό, που είναι γνώρισμα των Θεσσαλονικέων, γιατί αυτά τα κάναμε με τον Γούμενο, τον Παγώνη, τον Βουλινό και τον "φουκαρά" τον Ζαγοράκη και όλους τους βιοτέχνες, που δεν μπορούσαν να τα βάλουν με τους εφοπλιστές. Αν δεν μπορεί και ο Σαββίδης να το ανατρέψει, ας έρθουν πίσω ο Ζαγοράκης με τον Βιολίδη!

Η βλαχιά και ο στήλος της ΔΕΗ

Η χωριατίλα και η βλαχιά που βγάζει ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να πετάξει στον Θερμαϊκό! Πάρε μία βλάχα από το χωριό, όσο και να την βάψεις, όσο και να την ντύσεις, όσα τακούνια να τη βάλεις, στον Zara να την πας, μόλις ανοίξει το στόμα, θα παίρνουν δρόμο οι γκόμενοι. Ε αυτός ο Βλάχος είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες, σε άλλα χρόνια, δηλαδή δεκαετία '70, οι οπαδοί του θα το θεωρούσαν και ύποπτο.

Είχαμε πριν το παιχνίδι, ότι ο ΠΑΟΚ έχει την πιο κοντή τετράδα του πρωταθλήματος σε αυτό το ματς. Δηλαδή Κίτσιου, Πούγγουρα, Κρέσπο, Λέοβατς. Ο Μπρκιτς έμοιαζε με οδηγό φορτηγού "εκτελουνται μετακομίσεις-μεταφορές". Όρθιος με τεντωμένα γόνατα, αν μπορεί να δέσει τα παπούτσια του, εμένα να με φτύσετε. Είναι στήλος της ΔΕΗ.

Πραξικόπημα για τον Κουλούρη

Σε όλα αυτά κάνει το λάθος ο Ίβιτς να μη βάλει καθαρόαιμο κόφτη. Έπαιξε με τον πολύ αργό Σακχόφ, τον κουρασμένο Τσίμιροτ και τον φισφή Ουάρντα, ο οποίος πρώτος τόνισα ότι είναι για τα σκουπίδια. Αυτοί οι τρεις κατόρθωσαν και έχασαν το κέντρο από τον Ρέις και τον Λουντ. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να χάσεις το κέντρο, χωρίς Κουρμπέλη-Ζέκα και με αναλογία τρεις του ΠΑΟΚ εναντίον δύο του Παναθηναϊκού.

Θεωρώ αψυχολόγητη την αλλαγή του Πρίγιοβιτς στο 67' για να βάλει τον Κουλούρη. Ο Κουλούρης αν πει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ "τον παίρνω στην ομάδα", θα κάνουν πραξικόπημα οι Κύπριοι. Θα τον πυροβολούν από τη Λευκωσία μέχρι την Αμμόχωστο.

Ο Πούγγουρας είναι πολύ μέτριος στόπερ. Αφού και ψηλά και χαμηλά τη μία χάνει τον Κλωναρίδη και την άλλη τον Κουτρουμπή. Είναι υπεύθυνος στα δύο γκολ του Παναθηναϊκού. Όσον για τον Πίσπα, κατόρθωσε να τον κάνει Μέσι ο Χαρίσης. Ο Λέοβατς είναι για πώληση μαζί με τον Τσίμιροτ.

Όταν έχεις τον Μπίσεσβαρ MVP σε αυτό το ματς και MVP πρωταθλήματος τον τερματοφύλακά σου, τον Γλύκο που χειροκροτήθηκε πριν το παιχνίδι, τι να περιμένεις από τη φετινή χρονιά; Ήταν θαύμα που πήρε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Δεν δικαιούται την πρωτιά στα πλέι οφ. Οι συγκυρίες τον πήγαιναν.

Τουλούμι στο ξύλο τους παίκτες

Η τύχη τον πήγαινε για την πρωτιά. Δηλαδή έχασε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη ήταν λουλού, σαν να έπαιζε φιλικό με τους Τράχωνες. Ήρθε και το κουτί στη Λεωφόρο που διακόπηκε το ματς. Έρχεται ο Παναθηναϊκός τώρα με 4-4-2 χωρίς Μπεργκ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, με τραυματία τον Κουλιμπαλί και τον Ευαγγέλου σέντερ μπακ. Το 1974 θα έμπαιναν μέσα οι ΠΑΟΚτσήδες και θα έκαναν τουλούμι στο ξύλο τους παίκτες της ομάδας τους, πιστεύοντας, ότι δεν το ήθελαν το παιχνίδι. Αυτό το ματς έχει στοιχεία από το ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-5. Δηλαδή, ο ΠΑΟΚτσής εκεί έμπαινε μέσα και σου έπαιρνε το σκαλπ.

Ευτυχώς που φλώρεψε η Τούμπα

Αν ρωτήσετε τους παλιούς ΠΑΟΚτσήδες θα πούνε "ύποπτοι είναι, δεν θέλανε". Μα να είναι ο Πανιώνιος φιλικός απέναντί σου, η ΑΕΚ να χάνει στο ΟΑΚΑ, να πέφτει το κουτί στη Λεωφόρο και να έρχεται στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός αποδεκατισμένος. Η πλάκα είναι που του λέγανε ότι θα έρθει ο ΠΑΟ να προκαλέσει και να προσέξουν μην πέσουν αντικείμενα. Τα αντικείμενα θα έπεφταν εις βάρος των παικτών του ΠΑΟΚ, αν η Τούμπα δεν είχε φλωρέψει. Ευτυχώς που φλώρεψε, αλλιώς θα έμπαιναν μέσα και θα τα έκαναν όλα γης μαδιάμ εις βάρος των παικτών τους.

Μπεμπιλίνο ο Μάνταλος

Η ΑΕΚ δικαιούται οπωσδήποτε την πρωτιά στα πλέι οφ. Έχει την καλύτερη ομάδα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, με ειδικούς ρόλους πάνω στους αντιπάλους, με ανεβασμένα τα σέντερ μπακ. Ο Γαλανόπουλος ξεκούρασε Γιόχανσον και Σιμόες,όταν έπρεπε. Ο Μάνταλος σε αυτά τα τουρνουά είναι καλός.

Ο Μάνταλος δεν μπορεί να αποδώσει όταν τα πάντα κρίνονται σε ένα ματς. Δεν το έχει. Έχει ψυχή δειλή. Αυτός αν δει κανέναν σέντερ μπακ που γυαλίζει το μάτι του χέζεται πάνω του. Μπεμπιλίνο θέλει. Αν αποβάλλει τη δειλία του και γίνει περισσότερο παλικάρι θα είναι ο παίκτης που γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες. Γιατί φοβάται να μπει μέσα με τη μπάλα. Είναι το μυστικό του αυτό.

Ο Αραούχο έχει στοιχεία ποδοσφαιριστή απίστευτα. Αν θέλει η ΑΕΚ να κάνει πρωταθλητισμό να αφήσει τις φανφάρες και τα εγκαίνια ο Μελισσανίδης και να κρατήσει τον Αραούχο. Να πάρει άλλον έναν φορ να τον πλαισιώσει. Οι ΑΕΚτζήδες έχουν κατεβασμένα τα μούτρα και είναι τόσο χαϊβάνια που μπορεί να τους φέρει κανέναν παπά, που θα έχει να φάει 3 μήνες κρέας, στην πρώτη πέτρα που θα πέσει για την Αγιά Σοφιά. Η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές και όχι μεταγραφή του ...φαγάνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags