Facebook Pixel Αυτό το αγκάθι του Λουτσέσκου ματώνει τον ΠΑΟΚ...
| 2017-09-07 11:33:00

Αυτό το αγκάθι του Λουτσέσκου ματώνει τον ΠΑΟΚ...

Sportdog Team
Αυτό το αγκάθι του Λουτσέσκου ματώνει τον ΠΑΟΚ...

Είναι παικταράδες οι ''4'' που ήρθαν στον ΠΑΟΚ, οι Ζαπράνο, Μουρίτσιο, Βεϊρίνια και Ελ Καντουρί. Κανένα πρόβλημα για την ομάδα, όταν ενισχύθηκε με παικταράδες.

Που δεν έχει πια τους Κλάους, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ κι όσους θέλει να απαλλαγεί διότι αυτοί δεν ήταν παικταράδες.

Άλλο είναι το μέγα, το αξεπέραστο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ με τους «4» μέσα στην ενδεκάδα. Οι οποίοι ''4'', όπως λένε οι παοκτσήδες, δεν είναι μόνον παικταράδες, αλλά έχουν χαρακτήρα ηγέτη. Είναι από τη φύση τους ηγετικοί. Ρε, τον φουκαρά τον Λουτσέσκου, λέω για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ξέρει τι είναι να έχεις τέσσερις ηγέτες; Αγγούρι για τον προπονητή να στριμώξει στην ενδεκάδα ακόμα και δύο ποδοσφαιριστές με επιτελικές… απαιτήσεις. Με αρχηγικά απωθημένα. Πως να τα καταφέρει με τέσσερις καπεταναίους!

Να το ξαναπούμε μία φορά ακόμα. Οι μεταγραφές, δηλαδή ποιούς παίκτες παίρνει μία ομάδα, ποιούς διώχνει, είναι το κορυφαίο, το Νο1 πραμα της ΠΑΕ. Δεν λέει τίποτα ένας παικταράς αν δεν αφομοιωθεί στην ομάδα. Αν δεν κερδίσει την εμπιστοσύνη προπονητή και συμπαικτών.
Πρόβλημα, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ αν οι παικταράδες θέλουν το… δικό τους κουμάντο στο γήπεδο και δεν συμπεριφέρονται σαν τους ''4 Σωματοφύλακες'', δηλαδή «ένας για όλους, όλοι για έναν».

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Γιατί ο ΠΑΟΚ κάνει δύσκολη τη ζωή του Ενρίκε στο Αζερμπαϊστάν, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags