Facebook Pixel Γκαρσία τώρα και Μπόλονι ή Σάντος το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ
| 2017-10-07 12:07:00

Γκαρσία τώρα και Μπόλονι ή Σάντος το καλοκαίρι!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Γκαρσία τώρα και Μπόλονι ή Σάντος το καλοκαίρι!

Για να χαρούν οι προσωπολάτρες ΠΑΟΚτσήδες όταν φύγει ο Λουτσέσκου.

Ο Σαββίδης έχει δεσμεύσει συναισθηματικά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι το μαγαζί μπαίνει μέσα και αυτός καλύπτει τις τρύπες. Οπότε τους έχει δημιουργήσει το συναίσθημα ότι θα γίνουμε όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής και ο Άρης αν φύγει. Γι' αυτό και όποτε πάει να γίνει κριτική στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο φοροτεχνικός κάνεις δηλώσεις τρομοκρατώντας τον λαό του ΠΑΟΚ. Αλλά και λέγοντας ότι ο σύλλογος είναι ανίκανος να συντηρηθεί από μόνος του, όταν Ξάνθη και Ατρόμητος είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά, για παράδειγμα. Τους έχει αιχμαλωτίσει συναισθηματικά και λογιστικά ο Σαββίδης.

Ο Λουτσέσκου δεν έχει δουλέψει την τακτική και τη φυσική κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό φαίνεται γιατί χωρίς την μπάλα οι κινήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ δεν διαφέρουν από το subbuteo του Αλέφαντου στο κανάλι ΑΡΤ. Αλλά ο Αλέφαντους κινεί τους παίκτες, ο Λουτσέσκου τους έχει ακίνητους. Μετά το 60ο λεπτό ο ΠΑΟΚ μοιάζει με γέρο 80 ετών που πηγαίνει να κάνει σεξ σε πορνείο! Ο Βιεϊρίνια, ο Μακ και ο Βαρελά δείχνουν ότι είναι πιο εύκολο να συνέλθει κάποιος βαριά άρρωστος, παρά αυτοί.

Φυσικά αν κάτι στραβώσει και χαθεί η χρονιά, η επόμενη κίνηση είναι η έλευση του Πάμπλο Γκαρσία, για να χαρούν οι προσωπολάτρες ΠΑΟΚτσήδες. Και από το ερχόμενο καλοκαίρι συζητιούνται οι Μπόλονι και Σάντος.

Στον ΠΑΟΚ βιάζονται και για τη νέα Τούμπα, εφόσον ξεκινήσει να γίνει, για να προλάβουν τη γραφειοκρατία πριν πέσει στον Καιάδα ο Τσίπρας που είναι κολλητός του Σαββίδη. Αυτή είναι η μία προϋπόθεση που υπάρχει για να προχωρήσει το θέμα, η άλλη είναι να φύγει ο Ηρακλής από το Καυντατζόγλειο για να μπορεί να παίζει εκεί για ένα διάστημα. Η τρίτη είναι να μπουκάρουν στη θύρα 10 οι ασφαλίτες. Στην Αυτόνομη Θύρα 10 που ήταν φίλοι του Τσίπρα, πριν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και τους πουλήσει. Όταν ο κουμμουνιστής φίλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Καυτανζογλείου Απόστολος Μητιντζής, έχει πάρει την εντολή να ξεκουμπιστεί ο Ηρακλής από το γήπεδο. Εναντίον του Αγροτικού Αστέρα θα ξενιτευτεί στην εξωτική Επανομή.

Όσο για το Άρης-ΠΑΟΚ, στο μπάσκετ, πολύ ευαίσθητους βλέπω τελευταία τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θίγονται με πανό αντιπάλων λες και όταν έρχονται στην Τούμπα αντίπαλοι, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι μανάδες των αντιπάλων είναι παρθένες και δεν είναι πουτάνες. Γι' αυτό που δεν θέλουν να βρίζουν τον πρόεδρό τους, πρόκειται για συναισθηματική εκδούλευση του λαού του ΠΑΟΚ στον Σαββίδη. Όσο για τους Αρειανούς, σε αυτό το παιχνίδι  χάρηκαν γιατί ένα κρατικό κανάλι έδειξε ότι ο λαός του Άρη βρίσκεται στις επάλξεις.

Υ.Γ: Ο Καλημερίδης, που τον πληρώνουν στα 65 του χρόνια για να κάνει τον δημοσιογράφο, πρέπει να μάθει (εκτός αν έχει πάθει αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας), ότι έπαιζαν δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης στο Άρης-ΠΑΟΚ. Γιατί στο τέλος είπε ότι κέρδισε η ομάδα της Θεσσλονίκης. Ας αφήσει αυτά που ξέρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags