Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μαγική συνταγή να σωθεί ο Παναθηναϊκός!
| 2018-01-16 10:56:00

Η μαγική συνταγή να σωθεί ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Η μαγική συνταγή να σωθεί ο Παναθηναϊκός!

Κουραφέξελα, λένε οι παλιοί.

«Ελάτε να ομορφαίνομε την Ελλάδα» ήταν κάποιο φεγγάρι το σύνθημα του σκάι. Το κανάλι του Αλαφούζου καλούσε τον κόσμο να συγκροτήσει ομάδες εθελοντών, για να καθαρίσουν τις παραλίες. Να κάνουν αναδάσωση στην Πεντέλη και τον Υμηττό. Όχι στη ρύπανση, ναι στο πράσινο. Τέτοια τσαλίμια.

Έκανε την ρεκλάμα του ο Αλαφούζος, διότι πόνταρε όχι μόνον σε άτομα με περιβαλλοντολογική συνείδηση, αλλά και τους αμέτρητους σκόρπιους αγάμητους να τρέξουν στο εν λόγω πανηγύρι με την ελπίδα να ρίξουν καμία γκόμενα.

 

Αυτό το κόλπο της «εθελοντικής εργασίας» το έκανε καρμπόν ο Αλαφούζος κι όταν πήρε τον Παναθηναϊκό. Ελάτε να καθαρίσουμε τις κερκίδες που τις βρωμίζουν άλλοι οπαδοί της ομάδος, να βάψουμε τα κάγκελα κ.λ.π.

 

Μη λησμονούμε ότι σ' ένα είδος εθελοντισμού, αυτό που το λένε «λαϊκή βάση» ποντάρησε παραμύθι φούρναρης ο Αλαφούζος το καλοκαίρι του 2012, όταν μπήκε μπροστάρης στη νέα εποχή στο μεταπολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Να γίνουν μέλη οι οπαδοί, να οργανωθούν στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και με τις πενταροδεκάρες η ομάδα να ξεφύγει από την καταστροφική εξάρτηση των πακετοφόρων τύπου Βαρδινογιάννη και σία.

 

Κουραφέξελα, λένε οι παλιοί. Μαλακίες, λένε οι σημερινοί. Πέη μπλού, οι κουλτουριάρηδες. Ακόμα και ο chipitas που τον πλάνεψαν τον φουκαρά, προσπάθησαν να τον ρίξουν στο λούκι, τσίμπησε ότι θα κάνει την «αποτελμάτωση» με φύκια. Με εισφορές των ανώνυμων βαζέλων.

 

Δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα. Να σωθεί ο Παναθηναϊκός από τους... δενδροφυτευτές του σαββατοκύριακου. Να μη ξέρει ο κόσμος πόσο έχουν φεσώσει την ΠΑΕ, και που πήγαν τα λεφτά, τα έσοδα της ομάδας, και να βάζει κάθε μήνα το χέρι στην τσέπη. Ούτε ο Τσίπρας αν ήταν Αλαφούζος δεν θα τολμούσε να πει τέτοιες χοντράδες στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Και χούλιγκαν μπαίνουν στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags