Facebook Pixel Ραπτόπουλος: Ισοπαλία το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-29 10:40:00

Ισοπαλία το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ - Ούτε για τον ΑΠΟΕΛ ο Φορτούνης!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ισοπαλία το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ - Ούτε για τον ΑΠΟΕΛ ο Φορτούνης!

Lamborghini ο Βιεϊρίνια μπροστά στον Μιραλάς.

 

Αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται για τον ΠΑΟΚ. Τα λέω καιρό. Είμαι εκατό ημέρες μπροστά από τα γεγονότα. Όχι εκατό χρόνια, όπως ο Βασίλης Δανιήλ.

Δικαιώθηκα στο θέμα Λάσκαρη-Γιαννάκη στον μπασκετικό Άρη, όταν πριν τρεις μήνες έλεγα ότι θα στείλουν την ομάδα να παίζει με τον Φίλιππο Αγίου Φανουρίου.

Δικαιώθηκα με την ΑΕΚ που είχα πει ότι θα ξεφουσκώσει σαν το ποδήλατο της κόρης μου που το έχει τρία χρόνια παρατημένο στο μπαλκόνι.

Όταν γνωστοί μου, παράγοντες του Ολυμπιακού, μου είπανε πριν 3 μήνες ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει για πρωτάθλημα όταν το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο χτυπήσει παλαμάκια, εγώ τους απαντούσα, πως ο Ιβάν πήρε την ΕΠΟ. Αυτοί λέγανε, «ούτε τη Σουρωτή δεν πήρε». Τώρα βγαίνουν σαν τον Καζαντζίδη στο δίσκο του «Υπάρχω» και φωνάζουν για διαιτησία.

Εκατό μέρες πριν τους είχα πει ότι ο Καρυπίδης με τον Μυροφορίδη είναι στα μαχαίρια. Τη Δευτέρα θα σκάσει η βόμβα της παραίτησης του Μυροφορίδη από τον Άρη. Το ταμείον είναι μείον.

Εδώ και δύο χρόνια είπα ότι ο Φορτούνης έτσι όπως πάει ούτε στον ΑΠΟΕΛ δεν θα τον παίρνουν. Είναι νωχελικός σαν άρρωστος που έχει ίκτερο.

Όσο για τον Μιραλάς, ο Βιεϊρίνια μοιάζει με Lamborghini μπροστά του.

Δεν τη βγάζει ο Ολυμπιακός γιατί τα οχτάρια του ούτε μαρκάρουν, ούτε βγάζουν γκολ. Επίσης βλέπεις την ομάδα του με αργούς στην άμυνα παίκτες, όπως ο Ένγχελς και ο Σισέ. Όταν στον Ολυμπιακό ο εξτρέμ του έχει μεγαλύτερα μάγουλα και από τον Ντάμπο το ελεφαντάκι, τι ελπίδα να βρεις;

Δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός έχασε εξωαγωνιστικά τα κόζια του. Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε αγωνιστικά. Οπότε οι όποιες διαμαρτυρίες δεν περνούν στην πλατιά μάζα των οπαδών του που στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν αρκετοί.

Θέλω να πω δηλαδή,ότι δεν πείθει σαν ομάδα ο Ολυμπιακός και βγαίνει και γκρινιάζει για ένα πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ.

Για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ βλέπω ένα 0-0 ή 1-1. Ο ΠΑΟΚ θα πάει στα Γιάννινα και θα πάρει διπλό.

Μη σας πω ότι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα είναι τρεις πόντους πάνω από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠAΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα γιατί έχει καλύτερη ομάδα σε φόρμα, στον δεύτερο γύρο και πολλούς φίλους έχει ανάμεσα στις ομάδες και για το γεγονός ότι ισορρόπησε τη διαιτησία με τον Γραμμένο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags