Facebook Pixel Ραπτόπουλος: Άδικο που ΔΕΝ θα πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ - Sportdog.gr
| 2018-02-06 10:05:00

Άδικο που ΔΕΝ θα πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ - Δεν προκαλεί αηδία υπέρ του ΠΑΟΚ η διαιτησία

του Κωστή Ραπτόπουλου
Άδικο που ΔΕΝ θα πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ - Δεν προκαλεί αηδία υπέρ του ΠΑΟΚ η διαιτησία

Αυτός ο παίκτης είναι όλα τα λεφτά, πρέπει να τον κλωνοποιήσουν.

Η τριάδα με τους Πάρντο, Φορτούνη και Μιραλάς στην κορυφή ήταν μια κατάσταση που φαινόταν ότι δεν θα προχωρήσει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε τρία χαφ και έβαλε και τέταρτο τον Φορτούνη, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα  δεν έχει τρεξίματα. Με αποτέλεσμα ο Γκαρσία να βάλει πολλά χαφ για να μπλοκάρει την ΑΕΚ στο κέντρο.

Δεν πίστευε στην ομάδα του ο Ισπανός προπονητής. Ο Πάρντο πρέπει να πέρασε το χειρότερο απόγευμα της ζωής του απέναντι στον ταχυδυναμικό Μπακάκη, ενώ ο Μιραλάς είναι για να πάει στο Τζάνειο και να του κάνουν μετάγγιση: Δεν μπορεί σαν φορ απέναντι στους καλύτερους στόπερ του πρωταθλήματος, δηλαδή στον Βράνιες και τον Τσιγκρίνσκι, αλλά ούτε και ως εξτρέμ.

Η ΑΕΚ πήρε τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη με ανύπαρκτο Μασούντ και εξτρέμ τον Μπακάκη, και είναι άδικο που ΔΕΝ θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Τον Αραούχο περιμέναμε να βγει παικταράς, αλλά τελικά ο Λιβάγια είναι εκείνος που βγάζει μάτια. Πρέπει να τον κλωνοποιήσουν στην ΑΕΚ και να τον μονιμοποιήσουν στην 11άδα της ομάδας για πολλά χρόνια. Αυτός ο παίκτης είναι όλα τα λεφτά στην ΑΕΚ!

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί όταν ο Ομάρ έκανε πλάγιο άουτ, τα τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν τη χορηγία της Σουρωτής στο Καραϊσκάκη. Όπως όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα και η Vodafone είχε χορηγία πάνω από την πόρτα της θύρας 4. Οι μπακ του Ολυμπιακού μπλοκαρίστηκαν πολύ ψηλά στην Τρίπολη, σε αντίθεση με εκείνους του ΠΑΟΚ που προχθές έκαναν κούρσα 70 μέτρων στο γήπεδο και δεν συνάντησαν ούτε τα κουνούπια της λίμνης των Ιωαννίνων! Όταν στο 85ο λεπτό εναντίον του Παναιτωλικού ο Βαρέλα πήρε το πέναλτι για τράβηγμα, ενώ σε ανάλογο τράβηγμα του Μποτία μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ δεν δόθηκε παράβαση. 

Ο ΠΑΟΚ παίρνει όλα τα υπέρ του αμφισβητούμενα σφυρίγματα, χωρίς όμως η διαιτησία να προκαλεί αηδία υπέρ του. Δεν εξευτελίζει τους διαιτητές, τους θέλει για τις καλές φάσεις όχι για συνεχές σπρώξιμο. Όσο για το δίδυμο του Πέλκα με τον Πρίγιοβιτς, μου θυμίζει εκείνο του Αναστόπουλου με τον Μητρόπουλο. Ο ψηλός παίρνει στον αέρα τις κεφαλιές και ο κοντός χώνεται στις φάσεις και σκοράρει.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags