Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» στο ΟΑΚΑ - Τι θα κάνουν οι διαιτητές, ποιον «τρέμουν» - Φεύγει και με... πρωτάθλημα!
| 2018-06-02 22:00:00

«Κόλαση» στο ΟΑΚΑ - Τι θα κάνουν οι διαιτητές, ποιον «τρέμουν» - Φεύγει και με... πρωτάθλημα!

του Pick n' Scroll
«Κόλαση» στο ΟΑΚΑ - Τι θα κάνουν οι διαιτητές, ποιον «τρέμουν» - Φεύγει και με... πρωτάθλημα!

Οι τελικοί ΠΑΟ-Ολυμπιακού ξεκινούν και... παίζονται κεφάλια.

Και εκεί, που έδειχνε ήρεμο το Σάββατο και ότι θα πηγαίναμε στον πρώτο τελικό χωρίς ιδιαίτερα -νέα- προβλήματα, ήρθαν οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να βάλουν φωτιά.

Ο Ολυμπιακός τα έβαλε με τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ, υπονοώντας ότι κουμάντο και στον ΕΣΑΚΕ κάνει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Οι Πειραιώτες με αυτές τις κινήσεις τους, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα, θέλουν να πολεμήσουν ακόμη περισσότερο την ομοσπονδία, ευελπιστώντας κάποια στιγμή να αλλάξει η ηγεσία. Να φύγει, δηλαδή, ο Βασιλακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του όλες αυτές τις μέρες κρατούσε χαμηλούς τόνους, ώσπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε και την σαββατιάτικη ανακοίνωση του Ολυμπιακού και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Εβγαλαν οι πρωταθλητές Ελλάδας μία σκληρή ανακοίνωση, τονίζοντας ότι «γελάει πλέον όλος ο κόσμος πλέον με τους Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό».

Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση φουντώνει και πάλι για τα καλά λίγες ώρες πριν από το πρώτο ματς και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αν η διαιτησία δεν θα είναι αυτή, που πρέπει. Τον πρώτο τελικό διευθύνουν οι Πηλοϊδης, Παναγιώτης και Διαμαντής με το βάρος στις πλάτες τους να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Οι Ολυμπιακοί δεν ξεχνάνε το non call του Πηλοϊδη με τον Διαμαντίδη και τον Σκούνι Πεν το 2007, οι Παναθηναϊκοί έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του 2016 και τα βήματα στο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη. Εχουν παράπονα και από τους περυσινούς τελικούς, μόνο, που εκεί τα κατάφεραν, κερδίζοντας άνετα στο πέμπτο παιχνίδι μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Πασκουάλ και Σφαιρόπουλος από την πλευρά τους δεν ασχολούνται με όσα γίνονται και ετοιμάζουν τις ομάδες τους για την πολύ δύσκολη σειρά, που ξεκινάει. Οι δύο προπονητές κουβαλάνε και αυτοί πολύ μεγάλο βάρος, αφού ο ηττημένος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αφού φέτος δεν θα έχει κατακτήσει τίποτα. Και για τον Σφαιρόπουλο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα, αφού λέγεται ότι και το πρωτάθλημα να πάρει, πάλι θα φύγει από τον Πειραιά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags