Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέτοια διαιτησία θέλω – Ποδόσφαιρο όπως συμμορίες – Δεν παίζει ο Μελισσανίδης
| 2018-09-02 23:53:00

Τέτοια διαιτησία θέλω – Ποδόσφαιρο όπως συμμορίες – Δεν παίζει ο Μελισσανίδης

του Κωστή Ραπτόπουλου
Τέτοια διαιτησία θέλω – Ποδόσφαιρο όπως συμμορίες – Δεν παίζει ο Μελισσανίδης

Σχόλιο φωτιά για τα σφυρίγματα μετά τη 2η αγωνιστική

Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα τις γύρες μου στα στέκια, τα καλά, μου είπανε, «ξεχάστε τους επόπτες». Το είπα δημόσια και στο ραδιόφωνο και κορόιδευαν οι ΠΑΟΚτσήδες. «Κάτω το Πανεπιστήμιο που λέγεται Αθήνα μου έδωσε ένα μήνυμα» και το είδαμε σήμερα, στη Νέα Σμύρνη.

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για τη διαιτησία, γιατί δεν υπάρχει ένας ντ@β@τζής. Τη νύχτα, όταν την ελέγχουν πολλές συμμορίες, πέφτει πιστολίδι, η αστυνομία τρέχει και υπάρχει σασπένς. 

Προτιμώ αυτό το πράγμα παρά να ήλεγχε αποκλειστικά η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ή ο ΠΑΟΚ τη διαιτησία.

Τώρα έχουν πάρει φωτιά τα σάιτς. Φαίνεται και ότι ο Μελισσανίδης δεν παίζει. Πήρε ένα παιχνίδι χθες, στην Τρίπολη, δύσκολο. Την τελευταία φορά που είδα την ΑΕΚ να παίζει 4-4-2 με εξτρέμ δύο δεκάρια, ήταν στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να είχε φάει πέντε. Με αυτόν τον σχηματισμό η Ένωση πήρε πολύ μεγάλη νίκη.

Το πέναλτι της ΑΕΚ δεν είναι... Αν δίνονται τόσο εύκολα πέναλτι σε όλους, να το δεχτώ. Μη γίνεται επιλεκτικά. Αν κλ@νει ο αμυντικός και πέφτει ο επιθετικός να δίνεται πέναλτι. Όπως έδωσε το πέναλτι σε χέρι, που ήταν, στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ. Είδα ότι στο συγκεκριμένο ματς, ο επόπτης 2 φορές έκοψε τον Τσιμίκα με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Οπότε ηχούν στα αφτιά μου όσα μου είπανε... Μεγάλο σχολείο η Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Γιατί έκανε ένα τρικ ο Ανιγκό. Έβαλε τον Μασούρα τρίτο εσωτερικό χαφ μαζί με τον Κόρμπο και τον Κεϊτά. Παραδόξως, στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κόρμπος και ο Μασούρας έπεσαν πάρα πολύ. Όταν μπήκε ο Καμαρά έξω δεξιά και βγήκε ο Μανθάτης και πήγε ο Μασούρας αναγκαστικά στην πλευρά κουράστηκε ο Κεϊτά. Εκεί έχασε πολύ ο Πανιώνιος από τα χαφ. Εκεί που ο ΠΑΟΚ πονάει ο Πανιώνιος έβαλε τον Μανθάτη.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ κακό τον Πέλκα, όμως ευτύχησε να έχει σε εκπληκτική μέρα τον Σάκχοφ που ήταν ο καλύτερος παίκτης. Έκοψε, πάσαρε, συμμετείχε στο γκολ και ψηλά ήταν φοβερός. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση. Πολύ πεσμένοι ήταν ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος.

Τον Χατσερίδη στα πρώτα πέντε μέτρα με τη μπάλα κάτω χαμηλά τον περνάει και ο πιο αργός αντίπαλος. Μπορεί να κάνει πέναλτι και σε γέρο με μαγκούρ. Είναι μεγάλος μπελάς και είναι τυχερος ο ΠΑΟΚ που δεν τον έχασε με κόκκινη κάρτα. Δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, επειδή ο Κρέσπο μας έβαλε τα γυαλιά και επίσης ήταν σε κακή μέρα ο Ντουρμισάι του Πανιωνίου. Αντίθετα ο Σπιριντόνοβιτς πήρε πολλές κούρσες και έκανε αρκετή δουλειά.

Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη και οι αλλαγές του Λουτσέσκου ήταν σωστές. Πάντως ο Πανιώνιος έπαιξε κανονικά αυτήν τη φορά. Τα έδωσε όλα, ενώ άλλες φορές ήταν αγκαλιές και φιλιά. Έπαιξε πολύ δυνατά. Άρα ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε φιλικό.

Τέτοια ματς θέλω να βλέπω. Να περνάνε οι μεγάλοι δια πυρός και σιδήρου. Φυσικά τη διαιτησία τη θέλω όπως είναι τώρα, να βρίζει ο ένας τον άλλον, να μη βρίζουμε μόνο έναν. Για μένα είναι πολύ καλό αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags