Τους δικούς του δαίμονες κυνηγάει για ακόμα μία φορά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να έχει ξεκινήσει με το 2/2 στο πρωτάθλημα και μάλιστα έχοντας κάνει μόλις στις 2 Σεπτεμβρίου διπλό σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Αθήνας, ωστόσο εσωτερικά θέματα δεν τον αφήνουν να χαρεί όσο θα το ήθελε.
 

Ο Δικέφαλος έχει και θα το δείξει έμπρακτα  στα ντέρμπι που ακολουθούν σε όσους τον αμφισβητούν, πως έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα, όμως για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να αποφύγει τα… αυτογκόλ, κάτι που δεν έκανε πέρυσι και έχασε μία δική του κούπα.


Και τα λάθη ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, καθώς ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Ο Ελ Καντουρί έχει βάλει το γκολ, όλοι πανηγυρίζουν γιατί ήξεραν πως δεν χανόταν πλέον η νίκη και κάποιος ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ… ΠΑΟΚτσής πέταξε τη φωτοβολίδα στην κερκίδα των Πανιώνιων!

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν αντέδρασε όπως και όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Έγινε έξαλλος και ζήτησε άμεσα να βρεθεί ο υπαίτιος, αν και έγινε με καθυστέρηση. Βέβαια, το θέμα δεν είναι να βρεθεί αυτός, αλλά το γιατί δεν έχει βρεθεί ήδη, από το γήπεδο, όταν πέρασε όλη την εξέδρα και έφυγε κύριος από τη Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να το αφήσει να περάσει κι αυτό έτσι. Δεν επιτρέπεται. Πρέπει o… ανεγκέφαλος να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Τι συνέβη άραγε με αυτόν που πέταξε πέρυσι το ρολό και… τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρσία;
 

Δικάστηκε, καταδικάστηκε, που βρίσκεται, πήρε διαρκείας φέτος; Ο ΠΑΟΚ έλεγε πως θα του κόψει το γήπεδο και πρέπει να το κάνει. Όπως και σε αυτόν που πέταξε την φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη.
 

Φέτος ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης έχει την καλύτερη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή και την πιο δυνατή έδρα στην Ελλάδα. Είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα και θα το χάσει μόνο με δικά του αυτογκόλ. Ο Ιβάν το κατάλαβε και για αυτό παίρνει τα μέτρα του. Θα πονέσει τον κόσμο να δει κάποια εκτός έδρας ματς από την τηλεόραση, όμως το πάθημα θα γίνει μάθημα.

Άλλωστε, η ομάδα θα χρειάζεται τους οπαδούς της στον δεύτερο γύρο, όταν και θα μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση της κορυφής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλος ο Σαββίδης με όσα έγιναν στη Ν.Σμύρνη – Έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ για προβοκάτσια; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!