Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατάντια με Μπίσεσβαρ, για ΜΜΑ ο Καρέλης - Ρε μάγκες ΟΦΗτζήδες, θιχτήκατε με Πασχαλάκη;
| 2018-09-16 12:35:00

Κατάντια με Μπίσεσβαρ, για ΜΜΑ ο Καρέλης - Ρε μάγκες ΟΦΗτζήδες, θιχτήκατε με Πασχαλάκη;

του Κωστή Ραπτόπουλου
Κατάντια με Μπίσεσβαρ, για ΜΜΑ ο Καρέλης - Ρε μάγκες ΟΦΗτζήδες, θιχτήκατε με Πασχαλάκη;

Δεν τους έφτανε ο Χατσερίδης, πήραν κι άλλο παλτό;
 

Είδα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ χθες και μου άρεσε περισσότερο η Ένωση. Είχε να αντιμετωπίσει έναν Πανιώνιο κακό, αλλά και ο Δικέφαλος με έναν ανύπαρκτο ΟΦΗ έπαιζε.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με εντελώς λάθος τετράδα μπροστά. Έξω αριστερά ο Μπίσεσβαρ, «δεκάρι» ο Ελ Καντουρί, σέντερ φορ ο εξτρέμ Καρέλης και δεξιά ο Ζαμπά. Από τον τελευταίο θα ξεκινήσω γιατί είναι ικανός να κάνει γκολ μόνο σε ανοιχτό χώρο και τίποτα άλλο. Στο πρώτο ημίχρονο, όσο ο ΟΦΗ κρατούσε ακόμα το αποτέλεσμα, τον έσβησαν τον Ζαμπά.

Ο κλέφτης δεν πρέπει να ανοίξει και την κλειδαριά όμως; Με ανοικτό θησαυροφυλάκιο κάνω κι εγώ τον κλέφτη. Το μεγάλο λάθος ήταν που ξεκίνησε ο Μπίσεσβαρ αριστερά. Όταν τον έφερε ο Λουτσέσκου στον άξονα σαν «δεκάρι», άλλαξε η εικόνα του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός το γύρισε το ματς και αυτό είναι που δείχνει την κατάντια των φετινών μεταγραφών.

Ότι ο Μπίσεσβαρ, που τον είχαν για «φαγωμα» το καλοκαίρι και μερικές φορές μοιάζει με τον Παπαγιανόπουλο στο «Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται», παραμένει ό,τι ποιοτικό διαθέτει η ομάδα. Όσο για τον Καρέλη, ήταν πιο βαρύς και από νεκροφόρα. Νόμιζα ότι θα παίξει σε αγώνα MMA, τον αλείφεις με λάδι και κάνει τον Πεχλιβάνη. Πήραν τον Ακπόμ για σέντερ φορ, γιατί δεν τον έβαλαν; Δεν τους έφτανε ο Χατσερίδης, πήραν κι άλλο παλτό; Για τον ΟΦΗ τι να πω; Δεν υπάρχει ΟΦΗ, ένα συνονθύλευμα είναι και ως ομάδα και ως οργανισμός.

Φαντάζεστε πόσα γκολ θα έτρωγαν εάν έπαιζε πλήρης ο ΠΑΟΚ, με Πρίγιοβιτς και Πέλκα; Ο Κοροβέσης είναι ανύπαρκτος και είναι… κατόρθωμα του Ζαμπά το πώς κατάφερε να τον περιορίσει. Βασικό δεξί μπακ ο Κυριακίδης, ο αιώνιος αναπληρωματικός σε Ηρακλή και Ατρόμητο και στόπερ ο αριστερός μπακ Ποτουρίδης και ο δεξιός μπακ Κομεσίδης. Η τετράδα μπροστά με Αραβίδη, Βουό, Πλατέλλα και Ντίνα δεν είναι για Α’ Εθνική, κάνει μόνο για να διεκδικήσεις την άνοδο κόντρα στον Ηρακλή και στον Μπέο.

Ο δε Νέιρα, το «δεκάρι», πιο πολλή ώρα ήταν κάτω παρά όρθιος. Οκτώ φορές έπεσε, λες και διαφήμιζε στρώματα. Λιγότερο θα έπεφταν συνταξιούχοι εάν τους έριχναν χημικά σε συλλαλητήριο. Για τον Πασχαλάκη έχω να πω το εξής: Δεν ήταν σωστό να κάνει χειρονομία στην εξέδρα, ναι. Απαγορεύεται αυτό.

Αλλά σιγά τα’ αυγά ρε μάγκες ΟΦΗτζήδες, που θιχτήκατε. Όπως και οι Πανιώνιοι, που θίχτηκαν για ένα πανό. Σιγά τα αίματα ρε άντρες… αυτά είναι μ@@@ίες! Όσο για το πέναλτι του Ζαμπά, ήταν πεντακάθαρο. Αλλά εγώ δεν τη γουστάρω την κλάψα την Καζαντζιδική του Λουτσέσκου. Εμένα μου αρέσει να παλεύω μέχρι τέλους στη ζωή μου κι όχι να μιζεριάζω.

Το χρησιμοποιεί και ως άλλοθι ο Λουτσέσκου για να έχει να το λέει και σε πιθανή γκέλα μετά. Έχει πάρει πολλά ο Ρουμάνος από τον Σαββίδη και έχει κάνει λίγα. Οι δημοσιογράφοι τον έχουν ανεβάσει πολύ ως προπονητή. Βέβαια το ότι δεν βάζει Ακπόμ και Χατσερίδη αποτελεί μια έμμεση διαμαρτυρία για τις μεταγραφές που του έκαναν. Γι' αυτό θα πει τίποτα; Ή θα διερωτώνται όλοι τη δουλειά έχει στην κορυφή της επίθεσης αυτό το βαρίδι ο Καρέλης; Όταν στον ΠΑΟΚ πήραν τις Ενώσεις και πανηγύριζαν, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Εάν η ΑΕΚ έχει καταφέρει να έχει υπέρ της τη διαιτησία με το 1/4 του μπάτζετ και να παίζει και καλύτερη μπάλα, τότε… μαγκιά της. Οι ΠΑΟΚτσήδες το έχουν το πρόβλημα. Αν νιώθουν τόσο ισχυροί και λεφτάδες όσο λένε στον ΠΑΟΚ ας πάρουν τη διαιτησία και ας αφήσουν να κλαίει ο Μελισσανίδης και ο Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags