Facebook Pixel Είχε δίκιο ο Κωνσταντίνου, δε χρειάζεται Τσουκαλά - Τελείωσε ο Μάνταλος, θέλει Χιμένεθ η ΑΕΚ
| 2018-11-13 13:45:00

Είχε δίκιο ο Κωνσταντίνου, δε χρειάζεται Τσουκαλά - Τελείωσε ο Μάνταλος, θέλει Χιμένεθ η ΑΕΚ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Είχε δίκιο ο Κωνσταντίνου, δε χρειάζεται Τσουκαλά - Τελείωσε ο Μάνταλος, θέλει Χιμένεθ η ΑΕΚ

Η γκρίνια για τη διαιτησία δεν πουλάει στους Ολυμπιακούς... 

Όταν ο Ολυμπιακός έκανε την 11άδα του για το ντέρμπι, την έφτιαξε φοβούμενος τον Παναθηναϊκό, γιατί με τρία χαφ και έναν τον Φορτούνη στα εξτρέμ δηλώνει ότι ο Μαρτίνς φοβήθηκε τους χώρους, όταν οι Πράσινοι έβγαιναν στην αντεπίθεση. Φοβήθηκε την ταχύτητα του Παναθηναϊκού. Πήγε να το πάρει το παιχνίδι στο μισό μηδέν ο Ολυμπιακός και την πάτησε.

Ο Ολυμπιακός θέλει 15 ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ. Οπότε αυτό το στήσιμο δεν τον συνέφερε γιατί ο αντίπαλος μπορεί να κάνει 3 ευκαιρίες και να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι του. Κάτι τέτοιο δεν το έκανε.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μεριά, μετά το κάζο της Τούμπας, επανήλθε με το σύστημα Κόντε, με τον Κουλιμπαλί να κάνει τον Αλμπικουλθαέτα, το τρίτο στόπερ δηλαδή και να φτιάχνει μία πεντάδα στην άμυνα απροσπέλαστη. Έχει δίκιο ο Βασίλης Κωνσταντίνου που λέει για την απώλεια του Διούδη. Κακώς ο Κοτσόλης του την είπε. Αν δεν τραυματιζόταν ο Διούδης και ο Μαυρομάτης θα είχε τη δυνατότητα να κάνει άλλες δύο αλλαγές, να συμμαζέψει το κέντρο του και να φρεσκάρει την επίθεση. Ο Δώνης δεν μπορούσε να το κάνει. Η αλλαγή του Μουνιέ ήταν ό,τι πιο λάθος έκανε σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός γίνεται πατριωτικός. Το Καραϊσκάκη ξαναγίνεται έδρα από θέατρο των ονείρων. Ο Ολυμπιακός βγάζει πάθη και αίσθημα. Δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σασπένς και πλέον δεν χρειάζεται η ντουντουκά του Τσουκαλά για να ξυπνήσει τον θεατή του... θεάτρου των ονείρων. Αλλά ο Ολυμπιακός χωρίς διαιτησία και με ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα το μόνο θετικό είναι ότι το Καραϊσκάκη ξαναέγινε δυνατή έδρα.

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, νομίζω ότι στον Ολυμπιακό δύσκολα θα αποκτηθούν εξτρέμ και φορ. Τον Γενάρη κάνεις μπαλώματα. Ο Ολυμπιακός θελει παίκτες που να σκοράρουν κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο εκείνη την εποχή. Στο μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι να τα σπάνε οι ΠΑΟΚτσήδες κάθε αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ να δέχεται ποινές αφαίρεσης βαθμών.

Και κάτι τελευταίο, η γκρίνια για τη διαιτησία δεν πουλάει πλέον στους Ολυμπιακούς...

Η ΑΕΚ πληρώνει τα γκαζώματα, τα τρεξίματα, τις μεγάλες ταχύτητες, τα ανοικτά 4-4-2, το γκουαρδιολικό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει ο Ουζουνίδης από την αρχή της χρονιάς. Με την ήδη επιβαρυμένη περσινή ΑΕΚ έχει να δέσει το γλυκό. Το σπριντ του Μάνταλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που σταμάτησε έξω από την περιοχή, δείχνει ότι η ΑΕΚ έχει τελειώσει. Ο αρχηγός της έχει τελειώσει επίσης.

Ο Μάνταλος δεν είναι κακός παίκτης. Όπως ο Λάζαρος δεν έχει οξυγόνο στα πνευμόνια έτσι και αυτός τελείωσε βιολογικά. Όλη η ΑΕΚ τελείωσε βιολογικά. Μόνο σε στυλ Χιμένεθ θα μπορούσε να το πάει το έργο. Τη φόρτωσε με πολλά χιλιόμετρα ο Ουζουνίδης. Η ΑΕΚ έσκασε από τον Νοέμβριο. Τώρα τον επόμενο που περιμένουμε να δούμε να σέρνεται είναι ο Μπακάκης. Γιατί κινδυνεύει αφού δύο χρόνια τρέχει σαν τον Βέγγο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags