Ο Παναθηναϊκός είχε και έχει πρόβλημα μακριά από το ΟΑΚΑ. Τώρα έχει και μέσα στο γήπεδό του. Προ καιρού είχε χάσει στο «σπίτι» του από τη Ζαλγκίρις. Πριν από λίγο έχασε και από τη Φενέρ. Και ο δρόμος για την οκτάδα δυσκολεύει όλο και πιο πολύ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, είναι η εικόνα του. Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση. Το ότι δείχνει σχεδόν τα ίδια πράγματα σε κάθε ματς.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τη Φενέρ. Πήρε κάποιες ελπίδες για τη νίκη μόνο όταν αφυπνίστηκε ο Νικ Καλάθης. Μόλις ο Ομπράντοβιτς μπλόκαρε και πάλι τον διεθνή γκαρντ, μπλόκαρε μαζί και ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα στο τέλος να έρθει εύκολα η ήττα.

Ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι και είναι σίγουρο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση. Είτε με αλλαγή προπονητή, είτε με κάποιες μεταγραφές και συνάμα κάποιες αποχωρήσεις.

Εχουν περάσει δύο μήνες και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πααρουσιάσει βελτίωση. Κάτι πρέπει να γίνει. Ο χρόνος περνάει, περνάνε τα ματς και το τρένο της οκτάδας κινδυνεύει να χαθεί. Γιατί κακά τα ψέμματα ο μεγάλος στόχος του «τριφυλλιού» είναι η επιστροφή στο φάιναλ-φορ. Το πρωτάθλημα, άλλωστε, το παίρνει τις περισσότερες φορές. Και ακόμη και έτσι όπως είναι πάλι μπορεί να το πάρει από τον Ολυμπιακό.

Το ζητούμενο για τους Παναθηναϊκούς, όμως, είναι η γερή επάνοδος στην Ευρώπη. Που με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται εφικτή. Απομένει να δούμε τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το «τριφύλλι»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σεισμός» στο ΣΕΦ - Έτσι το γυρίζει ο Μπλατ - Φέρνει τον παικταρά που θα απογειώσει τον Ολυμπιακό