Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Κωστής Ραπτόπουλος αρθρογραφεί στο sportdog!
| 2019-01-20 11:30:00

Χάλι μαύρο ο Πέλκας - «Παλτό» ο Αλίν Τόσκα - Στην Αγγλία ο Πασχαλάκης - «Αναστήθηκε» ο...

του Κωστή Ραπτόπουλου
Χάλι μαύρο ο Πέλκας - «Παλτό» ο Αλίν Τόσκα - Στην Αγγλία ο Πασχαλάκης - «Αναστήθηκε» ο...

Δεν είναι μικροτσ@@@νος ο Βράνιες, θα έβλεπα πορνό με τη Γελένα.

ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Κωστής Ραπτόπουλος αρθρογραφεί στο sportdog!

Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε έναν εύκολο αντίπαλο. Ήταν πολύ κακός ο Πανιώνιος, με ελλείψεις. Έχουμε δει Πανιώνιο με Σαραβάκο, Ναλιτζή και λοιπούς, τον έχουμε δει να σηκώνει το Κύπελλο το 98’. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η φετινή ομάδα με το παρελθόν.

Τολμώ να πω ότι με άλλο αντίπαλο και χωρίς τον Μπίσεσβαρ δεκάρι ο ΠΑΟΚ θα είχε πρόβλημα γιατί έπαιξε με πολλά γεμίσματα και φάνηκε η απουσία του Πρίγιοβιτς. Ευτυχώς που έλειπε ο Πέλκας, ο οποίος είναι ένα χάλι μαύρο φέτος. Μπήκε εκεί ο Μπίσεσβαρ, κράτησε μπάλα, έβαλε γκολάρα και μάλιστα χωρίς να φουλάρει καν, αφού ο αντίπαλος ήταν υποτονικός και έμεινε και με δέκα από νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ deal Σαββίδη - Φέρνει παιχταρά στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα - «Τρελάθηκε» ο Λουτσέσκου!

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν παικταρά που δεν παίζει στην καλή του θέση επειδή μπαίνει εκεί ο Πέλκας. Μόνο όταν περνάει η μπάλα από τα πόδια του Μπίσεσβαρ μπορεί ο Δικέφαλος να προσφέρει θέαμα και να γίνει παραγωγικός.

Είδαμε ότι οι τρεις εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος έκαναν καλό στον βιολογικά έτοιμο να πεθάνει Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος έπαιξε στην καλή του πλευρά, στα δεξιά, και ήταν πολύ φρέσκος. Έκανε κούρσες, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις κι έβαλε ωραίο γκολ.

Καλούτσικα πήγε και ο Μαουρίσιο στα χαφ, αν και στο πρώτο ημίχρονο αυτός και ο Σάκχοφ κόντεψαν να χάσουν το κέντρο από αυτόν τον κάκιστο Πανιώνιο. Ήταν καθοριστικό το σημείο της αποβολής του Μακρύλλου.

Ο Ακπόμ βγαίνει από την περιοχή για να συμμετάσχει στο παιχνίδι, αλλά το κάνει άτσαλα. Γενικά, από τη στιγμή που πήρε φανέλα βασικού έχει κάνει κακές εμφανίσεις και είναι εκτός κλίματος. Άλλο να μπαίνει στο 75’ και άλλο να αντικαθιστά τον Πρίγιοβιτς.

Επίσης, φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι τι παλτό είναι ο Τόσκα.

Όσο για τον Πασχαλάκη, τον βλέπω να παίρνει μεταγραφή για Αγγλία εάν συνεχίσει έτσι. Είναι τερματοφύλακας ψυχολογίας και τώρα που είναι στα καλά του, δεν τρώει γκολ με τίποτα. Αντίθετα, όταν ο ψυχισμός του είναι χαμηλός, πέφτει και η απόδοση του. Το χρονικό διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ είναι ακόμα μικρό, αλλά νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι για ένα-δύο χρόνια ακόμα, θα είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών στην ομάδα.

Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα για το πρωτάθλημα. Πάντως πρέπει να προσέξει ορισμένα πράγματα. Πρέπει να αλλάξει στυλ παιχνιδιού γιατί είχε καλομάθει με τα γεμίσματα στη μεγάλη περιοχή για τον Πρίγιοβιτς, όμως ο Ακπόμ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό. Επίσης, βλέπω ότι δεν παίρνει γκολ από τους εξτρέμ του. Ούτε ο Λημνιός ούτε ο Ζαμπά ούτε ο Ελ Καντουρί είναι παίκτες που σκοράρουν. Θα τα χρειαστεί τα γκολ από τους πλάγιους του ο Δικέφαλος.

Για το σκάνδαλο με τον Βράνιες, είδα τις φωτογραφίες και έχω να πω το εξής: Δεν είναι μικροτσ@@@νος, το μόριό του είναι αρκετά μεγαλύτερο του μεσαίου μεγέθους. Επίσης, είδα ένα πολύ ωραίο αιδοίο της κυρίας.

Και τα λέω αυτά επειδή μας τα έδειξαν και άρα έχουμε το δικαίωμα να τα σχολιάσουμε. Από το σεξουαλικό ρεπορτάζ που κάνω λοιπόν, είδα ότι το πέος του κυρίου και το αιδοίο της κυρίας έχουν καλή χημεία και κακώς τα χάλασαν. Δηλαδή, άνετα θα καθόμουν να δω μια τσόντα με αυτούς τους δύο!

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει ένας άντρας να εκθέτει μια κυρία που έχει δεσμό. Αν ήταν παντρεμένη δεν τον ενδιαφέρει. Έκανε ό, τι έκανε, τελείωσε, πάει. Τις απολαύσεις του ο άντρας απαγορεύεται να τις διαφημίζει. Καλά έκανε και απάντησε δημοσίως η άλλη.

Αυτή η κυρία είναι αυτό που λέμε «γκόμενα με μετατροπή». Ούτε το δέρμα της δεν είναι δικό της. Είναι σα να πήγες ένα αυτοκίνητο στον μάστορα και να του έβαλες άλλα λάστιχα, αμορτισέρ και κινητήρα. Όλα ψεύτικα!

Είναι επικίνδυνες οι πληγωμένες γυναίκες. Οι άντρες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί όταν πληγώσεις το θηρίο, θα σε κατασπαράξει. Αυτό πρέπει να θυμούνται οι άντρες με αφορμή το θέμα του Βράνιες. Συμβουλή από έναν έμπειρο παικταρά του έρωτα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags