Facebook Pixel Ολυμπιακός – Ντέιβιντ Μπλατ: "Αδούλευτος" Ολυμπιακός – Μόνο Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, στον κόσμο του ο... – Έρχονται μεταγραφές!
Μπάσκετ
| 2019-10-05 00:07:00

"Αδούλευτος" Ολυμπιακός – Μόνο Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, στον κόσμο του ο... – Έρχονται μεταγραφές!

του Pick n' Scroll
"Αδούλευτος" Ολυμπιακός – Μόνο Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, στον κόσμο του ο... – Έρχονται μεταγραφές!

Τραγική εικόνα και άμεσα προσθήκες. Έτοιμη η λίστα του Μπλατ.

Ολυμπιακός – Ντέιβιντ Μπλατ: Αν ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στο φιλικό της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ, κόντρα στην Βιλερμπάν στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (82-63) ήταν ακόμα χειρότερος. Και ήταν ακόμη χειρότερος, γιατί πρόκειται για επίσημο ματς, και ήταν ακόμη χειρότερος, διότι έπαιζε με μία πολύ χειρότερη ομάδα από τους Ρώσους.

Οι Γάλλοι, στην επιστροφή τους μετά από 10 χρόνια στην Ευρωλίγκα, κατατάσσονται στις χειρότερες ομάδες της τρέχουσας διοργάνωσης. Και όμως η Βιλερμπάν κατάφερε να μετατρέψει σε περίπατο το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, που σε πολλά σημεία του ματς δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρισκόντουσαν.

Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις για τα προβλήματα, που εμφάνισε ο Ολυμπιακός. Πολλοί τα έχουν βάλει με τον Ουίλ Τσέρι, ο οποίος έκανε ορισμένα τραγικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά για αυτό το σύνολο, που εμφάνισαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Λυών, δεν φταίει ένας παίκτης.

Θα λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός έμοιαζε με αδούλευτη ομάδα, με μία ομάδα, που έχει δεν έχει κάνει 10 μέρες προετοιμασίας.



Ο Τσέρι ήταν απογοητευτικός, αλλά και ο έτερος πλέι-μέικερ, ο Μπόλντγουϊν, δεν ήταν καλύτερος. Ο Μπράντον Πολ ήταν στον κόσμο του, ο Ογκουστιν Ρούμπιτ επίσης ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και έμενε ο Πρίντεζης με τον Μιλουτίνοφ να παλεύουν φιλότιμα. Δεν έφταναν, όμως, όχι για νίκη, αλλά ούτε καν για να αποτραπεί η συντριβή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πλέον στα...κάγκελα και περιμένει αλλαγές. Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας περιφερειακός, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κάτι και για την φροντ-λάιν, όπου ο άπειρος Χαπ μπήκε για λίγο στο παρκέ και έχασε τα αυγά και τα καλάθια.


Οι λίστες είναι έτοιμες να βγουν και πάλι στο τραπέζι με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει πολλά θέματα στο κεφάλι του πλέον. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα: Τρομερή "μάχη" ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για τον Έλληνα παικταρά - Ταλεντάρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags