"Νομίζω ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πρέπει να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια ένταση. Κέρδισε ο Ολυμπιακός μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν είχε τόσες ευκαιρίες", είπε αρχικά ο Δώνης και πρόσθεσε: 

"Δυστυχώς όμως έκλεψε ο Ολυμπιακός την μπάλα σε μία φάση και σκόραρε με την ποιότητα του Ελ Αραμπί. Για 45' δείξαμε αυτό που μπορούμε, κάποια παιδιά φάνηκε ότι δεν είχαν την ίδια ένταση. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί δεν αξίζαμε την ήττα".

Σ' αυτά ακριβώς τα λόγια του Δώνη μετά το παιχνίδι, περιγράφεται όλη και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια για το παιχνίδι. 

Tώρα το ότι ένα άρρωστο, άμπαλο και κυρίως ΕΝΟΧΟ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός εδώ και κάτι χρόνια κύκλωμα, αποφάσισε και... το χειρότερο το κατάφερε κιόλας, η κουβέντα να επικεντρωθεί μονομερώς και αποκλειστικά στα πέναλτι, αυτό είναι και εξηγήσιμο και αναμενόμενο πια στον Παναθηναϊκό.

Καθώς κάτι παιδάκια που θέλουν να το παίξουν όψιμοι... Παναθηναϊκάρχες και κάθονται και μου αραδιάζουν πέναλτι και σφαγές για να δείξουν πιο Παναθηναϊκοί δήθεν και από τους Παναθηναϊκούς, απλά προσθέτουν ένα ακόμα λιθαράκι στον βιασμό και την ταφόπλακα του Παναθηναϊκού όπως κάνουν τόσα χρόνια και στην καλύτερη το κάνουν απλά για να εξιλεωθούν για τα εγκλήματα που ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ σε βάρος του Παναθηναϊκού

Κι αυτό γιατί έτσι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ αδικούν κατάφωρα την προσπάθεια και το στήσιμο της ομάδας απ' τον Δώνη καθώς και την εκπληκτική για τα δεδομένα της απόδοση της ομάδας μέσα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, αφού αυτό ουδόλως συζητείται από την Κυριακή το βράδυ κι όλη η κουβέντα έχει πάει στα πέναλτι..

Αλλά αυτό δεν τους νοιάζει.

Δεν έχουν μάθει να συνδέουν με την ομάδα και τα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο όσα λένε, κάνουν και γράφουν, γιατί απλούστατα δεν μπορούν να "στηριχθούν" σ' αυτά, δεν τους προσφέρει κάτι σαν ύπαρξη και ρόλο μέσα και γύρω από τον Παναθηναϊκό και δεν τους συμφέρει κιόλας, γιατί οι συγκρίσεις με το παρελθόν αλλά και με όσα έχουν πει στο πρόσφατο παρελθόν και παρόν θα αποκαλύψει και την δολιότητα και την ασχετοσύνη τους και τον ρόλο που έπαιξαν για να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός.

Αντίθετα περιμένουν σαν... μάνα εξ ουρανού την πιθανή αδικία κάθε φορά για να βγουν να το παίξουν οργισμένοι Παναθηναϊκοί, να επιβεβαιώσουν έτσι την οπαδική τους ταυτότητα και κυρίως να πουν "να πονάμε και φωνάζουμε και εμείς για την ομάδα μας".

Μόνο που κι εδώ κάνουν λάθος.

Καθώς παράπονα για τη διαιτησία έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο εκείνο το μικρό ποσοστό των φίλων του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα όσοι ΦΩΝΑΖΑΝ από τότε που του έκλεβαν τα πρωταθλήματα ενώ είχαν ομαδάρα και είχαν κάνει την Ευρώπη να υποκλίνεται. 

Αυτοί που δεν έχουν να επιδείξουν όλα αυτά τα χρόνια ώρες πτήσης σε στήριξη της ΟΜΑΔΑΡΑΣ που είχαν απέναντι στα εγκλήματα σε βάρος της και κάθε φορά είτε μου μυξόκλαιγαν για προστασίες και τα έβαζαν με το θύμα αντί για τον θύτη, είτε πολύ χειρότερα μου έλεγαν αυτά που έλεγε ο Τσουκαλάς δηλαδή όταν ο άλλος παίζει με Τζιοβάνηδες, με Καρεμπέ και με Τζόρτζεβιτς και εσύ με Γκούμες, Μπασινάδες και κάτι Μίτου και Ραγκουέλ μην τα φορτώνεις για άλλοθι των... αφεντικών σου στη διαιτησία, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.



Γιατί όλα αυτά που τους λένε τώρα κάθε φορά που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, όπως άμα έχεις ομάδα κερδίζεις και τους διαιτητές και τέτοια, ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ να έχουν λανσάρει στον κόσμο και ειδικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν κάθε φορά που τόσα χρόνια βίαζαν την ομάδα τους, αυτά έλεγαν, αυτά έγραφαν και αυτά αράδιαζαν κάθε βράδυ στα ραδιόφωνα.

Και κάτι ακόμα, γιατί βαρέθηκα τόσα χρόνια να βλέπω τις επώνυμες πένες και μικρόφωνα και τους πάσης φύσεως Παναθηναϊκάρχες να φωνάζουν υποτίθεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην ουσία να αποτελούν τα παπαγαλάκια των... άλλων και απλά να προσθέτουν νομιμοποίηση στα λόγια τους.

Για να τα λέμε λοιπόν και λίγο έξω από τα δόντια και όπως είναι. 

Ποιο ακριβώς κύκλωμα σε σφάζει τώρα; 

Ποιος έχει το πάνω χέρι; 

Γιατί μέχρι τώρα διάβαζα και άκουγα ότι σε κυνηγάει ο ΠΑΟΚ γιατι δεν σε θέλει στα πλέι οφ. 

Ισχύει τελικά αυτό, μας... θέλει το κύκλωμα στα πλέι οφ ή όχι;

Εγώ λοιπόν λέω ότι ναι, έχετε δίκιο ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ στα πλέι οφ το κύκλωμα. 

Ποιος ακριβώς λοιπόν και με βάση ποιο σχέδιο και σκοπό... μας έσφαξε στο Καραϊσκάκη;

Ο Ολυμπιακός;

Για το αν ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή ελέγχει τίποτε σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και τα σχετικά, θα σας έλεγα τι ελέγχει, αλλά θα μου μπλοκάρουν το κείμενο για άσεμνο περιεχόμενο.

Οπότε; 

Τι ακριβώς έγινε;

Ο ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης και οι "δικοί τους" τους σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και λοιπά συμπαραμαρτούντα, από... ευγένεια για να κάνουν αβάντα στον Ολυμπιακό να τους προσπεράσει και να ανέβει πρώτος στη βαθμολογία, μας έσφαξαν για να του... χαρίσουν τη νίκη;

Βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει πριν πει και γράψει οτιδήποτε ή άντε ακούτε ή διαβάζετε κάτι και το αμολάτε χωρίς να το σκέφτεστε ούτε στιγμή;  

Και κάτι ακόμα για τα περιβόητα πέναλτι.

Κατ' αρχήν σοβαρή κουβέντα μπορεί να γίνει μόνο για το ένα.

Αναρωτηθείτε λοιπόν φίλοι μου Παναθηναϊκοί.

Αν αυτή τη φάση που είδαμε, ήταν για την... απέναντι πλευρά, για τον Ολυμπιακό δηλαδή και γι' αυτή τη φάση έτσι όπως την είδαμε όλοι στο ζωντανό ο Σιδηρόπουλος διέκοπτε το παιχνίδι έστελνε τον διαιτητή στο VAR και από τόσα ριπλέι που είδαμε αποφάσιζε αυτός να δώσει πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού, πόσοι από μας αλήθεια δεν θα μιλάγαμε αφ' ενός για τραβηγμένη απόφαση και αφετέρου αλλά και κυρίως, για τη... σκοπιμότητα του VARίστα να διακόψει το παιχνίδι για μια φάση που κανείς δεν κατάλαβε καλά-καλά τι έγινε και να στείλει τον διαιτητή να υποδείξει πέναλτι;

Ειλικρινά τώρα.

Σκεφθείτε το λίγο και πέστε μου. Θα μιλάγαμε ή δεν θα μιλάγαμε για τραβηγμένη από τα μαλλιά απόφαση, για σκοπιμότητα του Σιδηρόπουλου και για όλα τα συναφή;

Νάμαστε λοιπόν λίγο ειλικρινείς και λογικοί.

Ο Παναθηναϊκός διάβασε σωστά το παιχνίδι, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πάλι όμως δεν βρήκε σκοράρισμα και αυτή τη φορά δυστυχώς δεν βρήκε ούτε πέναλτι για να σκοράρει, όπως συμβαίνει στα τέσσερα παιχνίδια σερί τελευταία που μόνο με πέναλτι κάνει γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουρμπέλης με τον Δώνη που είχαν προβλήματα με ιώσεις και τραυματισμούς όλη την βδομάδα τα έφτυσαν από νωρίς, ο Ζαχίντ δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 50λεπτο κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το κέντρο και όλα τα άλλα ήρθαν όπως ήρθαν.

Κι ακόμα, αυτή τη φορά οι αλλαγές όχι απλά δεν βγήκαν, αλλά δεν ήταν και οι ενδεδειγμένες.

Καθώς την προηγούμενη κατάσταση που περιγράψαμε στο χώρο του κέντρου όταν κάποια στιγμή αποφάσισες να παίξεις και με Μακέντα και με Μπεκ και με Περέα, την "ολοκλήρωσες" κανονικά και με τον νόμο από πλευράς και ανασταλτικής, αλλά και δημιουργικής που σε ενδιέφερε κυρίως εκείνη τη χρονική περίοδο του αγώνα.

Αυτά και τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" σε Δώνη-Ρόκα - Δύο παίκτες βάζουν... φωτιά στον Παναθηναϊκό - Αδιέξοδο!