Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι ελπίζει ο ΠΑΟ, κλειδώνει η εξάδα – Πανηγυρίζουν για «Πάπα» - Σκάει άμεσα μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2020-01-17 23:45:00

Μόνο έτσι ελπίζει ο ΠΑΟ, κλειδώνει η εξάδα – Πανηγυρίζουν για "Πάπα" - Σκάει άμεσα μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Μόνο έτσι ελπίζει ο ΠΑΟ, κλειδώνει η εξάδα – Πανηγυρίζουν για "Πάπα" - Σκάει άμεσα μεταγραφή!

Φούντωσαν οι φήμες μετά τη νίκη-θρίλερ με Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε από την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβιτσιους. Νίκησε οριακά τους Λιθουανούς, παραμένει στην έκτη θέση και ελπίζει σε πολύ καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Για να ελπίζει, όμως, σε καλύτερα πράγματα, πρέπει να βελτιώσει και το παιχνίδι του. Κάτι, που δεν έχει γίνει και τόσο με τον Ρικ Πιτίνο να ψάχνεται συνεχώς, χωρίς, όμως, να έχει βρει τον κατάλληλο τρόπο, ώστε η ομάδα του να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι της.

Πάντως, βαθμολογικά οι «πράσινοι» είναι στον σωστό δρόμο και για ένα ακόμη παιχνίδι κέρδισαν τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή εμφάνιση, που έκανε με την Μπάγερν, και όλοι στις τάξεις του εξάστερου είναι ευτυχισμένοι για αυτό.

Μπροστά του το «τριφύλλι» έχει ένα ακόμη ματς στο ΟΑΚΑ, που είναι βατό: αυτό με την Βιλερμπάν. Αν πάρει και το εν λόγω παιχνίδι, τότε η θέση στην εξάδα θα είναι εν πολλοίς εξασφαλισμένη.

Πριν λήξει η προθεσμία της Ευρωλίγκας για τις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ακόμη μία. Θα δείξει αν θα είναι στα γκαρντ ή τους ψηλούς. Θεωρείται δύσκολο να κάνει και στις δύο θέσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ο Ράουτινς έπαιξε λίγο σήμερα και δεν μπόρεσε να δείξει πράγματα. Δεν είναι, πάντως, παίκτης από τον οποίο ο Πιτίνο περιμένει την διαφορά. Περιμένει καλή άμυνα και κυρίως το «καυτό» του σουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Πιτίνο: "Διώχνει" παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο – Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags