Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: "Ο Ιβάν είναι εδώ" - Αν πουλήσει τον Τζόλη... - Περίεργο με Γιαννούλη - Η έμπνευση Φερέιρα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-25 23:27:00

"Ο Ιβάν είναι εδώ" - Αν πουλήσει τον Τζόλη... - Περίεργο με Γιαννούλη - Η έμπνευση Φερέιρα!

Sportdog Team
"Ο Ιβάν είναι εδώ" - Αν πουλήσει τον Τζόλη... - Περίεργο με Γιαννούλη - Η έμπνευση Φερέιρα!

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Στις 21 Απριλίου του 1945, ο προελαύνων Κόκκινος Στρατός κατέλαβε το αρχηγείο των γερμανικών δυνάμεων στο Ζόσσεν, λίγο έξω από το Βερολίνο. Όπως γράφει ο Βρετανός ιστορικός Anthony Beevor στο βιβλίο του με τίτλο “Berlin”, με το που μπήκανε τα Ρωσάκια στα κτίρια του επιτελείου άρχισαν να βαράνε τηλέφωνα. Παίρνανε από την Καγκελαρία, για να μάθουν που βρίσκονταν οι δυνάμεις του εχθρού. Σήκωσε λοιπόν το ακουστικό ένα φανταράκι και δήλωσε:
«Ο Ιβάν είναι εδώ»!

Κι αφού έριξε ένα θριαμβευτικό «ασταδγιάλα», το ‘κλεισε και πήγε στη δουλειά του…
Με κάποιο τρόπο η σκηνή επαναλήφθηκε σήμερα στην Τούμπα. Σαν να παίρνανε τηλέφωνο απ’ την Πόλη στη Σαλονίκη για ενημέρωση τα μεμέτια και σαν να το σήκωσε ο Σαββίδης για να τους πληροφορήσει ότι μόλις είχε ξεκινήσει τον πυρρίχιο. Σε μια βραδιά νικηφόρα, σε μια βραδιά θριαμβευτική, σε μια βραδιά απογειωτική για τον ΠΑΟΚ, που αφενός τον ξαναβάζει στα ευρωπαϊκή σαλόνια και αφετέρου του επιτρέπει να αναπνεύσει από τον βραχνά του Financial Fair Play. Άσε που άμα πουλήσει τον Τζόλη, θα ξεφορτωθεί οριστικά κάθε δέσμευση απέναντι στους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ!

Τι παιχτάκι αυτός ο τύπος, ε; Από την περασμένη σαιζόν είχε φανεί, όταν έβγαλε τη γλώσσα του πολυδιαφημισμένου Τσιμίκα και κάρφωσε και τα γκολάκια του. Δεκαοκτώ χρονών να τον πιείς στο ποτήρι και με τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο μάλλον αξιοζήλευτες. Ο μικρός ξέρει που να βρεθεί, πώς να βρεθεί, με ποιόν τρόπο να βρεθεί. Κάτι που ο Λημνιός, ας πούμε, παρόλα τα θαυμαστά προσόντα του δεν φαίνεται να το κατέχει. Και δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορεί να γυρίσει τούμπα την καριέρα του και να μεταμορφωθεί σε δεξιό μπακ. Πολύ αφηρημένος έμοιαζε σε ουκ ολίγες φάσεις μετά απ’ το εξηκοστό λεπτό και γινόταν κίνδυνος θάνατος για την άμυνα του ΠΑΟΚ…

Όλως περιέργως, ανάλογη ήταν και η συμπεριφορά του Γιαννούλη, που μπροστά έβγαζε σπίθες, αλλά αμυντικά ήτανε χωνί. Κι αυτός εκτέθηκε αρκετές φορές και έκοψε τη χολή του Βαρέλα, του Μιχαηλίδη, του Ίνγκασον. Του κεντρικού τρίο δηλαδή του Δικεφάλου, που είχε σήμερα πάρα πολλή δουλειά. Πρώτον γιατί μπάζανε τα άκρα της άμυνας και δεύτερον διότι παρέδωσαν πνεύμα κάποια στιγμή τόσο ο Σβαμπ όσο και ο Ελ καντουρί. Οι δύο στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής που επιθετικά σκίσανε γάτες, αλλά αμυντικά βλέπανε τα τραίνα να περνούν. Για τον πρώτο, έχω ελπίδες ότι θα πάρει παιχνίδια και θα στρώσει. Ο δεύτερος είναι γνωστός ύποπτος, με ειδικότητα να κρύβεται πιο αποτελεσματικά και από τον Κικίλια σε περίοδο κορωνοϊού…

Του βγήκανε πάντως οι εμπνεύσεις του Φερέιρα στη σημερινή συνάντηση, με κορυφαία αυτή του Ζίφκοβιτς. Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Σέρβος, που πήρε πάνω του και όσες σέντρες δεν σφουγγάρισαν τα σέντερ μπακ. Εκεί που υστερεί δραματικά ο Πασχαλάκης δηλαδή, παρά τα κορυφαία ρεφλέξ του. Ο Ζίφκοβιτς την καθάρισε τη μπουγάδα άνευ προβλημάτων και μαζί με Τζόλη και Άκπομ που έχυσε καντάρια ιδρώτα, παρά την αφλογιστία του, ήταν οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ. Κι ο Ιβάν είναι και πάλι εδώ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή αποκάλυψη! Απίστευτη μεταγραφή με... παρέμβαση Σαββίδη - Το ζήτησε από τον Υπουργό (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags