O ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, ίσως πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ, αφού οι «ασπρόμαυροι» ναι μεν κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά για ακόμα μια φορά έδειξαν και τις χτυπητές αδυναμίες τους.

Ο Δικέφαλος και φέτος δέχεται εύκολα φάσεις. Ενώ ώρες ώρες οι παίκτες του δείχνουν να χάνουν τη συγκέντρωση τους και να... βρίσκονται αλλού. Η εικόνα των «ασπρόμαυρων» πρέπει να βελτιωθεί, αφού στα ματς με Μπενφίκα και Μπεσίκτας έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα βέβαια, πήρε τους τρεις βαθμούς στη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό, αφού ο Δικέφαλος είχε στραβοπατήσει ήδη δύο φορές έως τώρα και τρίτη φορά γιατί μετά θα έμενε από νωρίς πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος .Άλλωστε η κατάκτηση της Super League είναι και θα είναι πάντα στόχος για τον ΠΑΟΚ.

Το πολύ θετικό για τους «ασπρόμαυρους» είναι τα γκολ που πέτυχε ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός χρειάζεται τα γκολ, έτσι ώστε να πάρει ψυχολογία. Άλλωστε φαινόταν με γυμνό μάτι πως ο αριστεροπόδαρος φορ δεν ήταν στο καλύτερο φεγγάρι του. Το να σκοράρει δύο τέρματα σε ένα παιχνίδι αναμφίβολα θα τον ανεβάσει και ίσως τον κάνει να... συνέλθει και να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα του.

Το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χαφ... φωνάζει ο Δικέφαλος ναι μεν έχει 5 ενεργούς παίκτες για τη μεσαία του γραμμή (Ελ Κσντουρί, Σβαμπ, Εσίτι, Νινούα και Ντούγκλας Αουγκούστο), αλλά θεωρώ πρέπει να προστεθεί ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι υπάρχοντες, έτσι ώστε να δίνει επιπλέον λύσεις στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα.

Επίσης, η επιστροφή του Λέο Μάτος στο ρόστερ μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει, αφού ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στα μάτια μου είναι το καλύτερο δεξί μπακ στην ελληνική Super League.