Facebook Pixel Tελείωσε το πρωτάθλημα, το πήρε ο Ολυμπιακός
| 2020-10-19 11:13:00

Πρωτάθλημα ΤΕΛΟΣ - Το πήρε ο Ολυμπιακός - Πώς πανηγύρισε ο Μαρινάκης το γκολ του ΠΑΟΚ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Πρωτάθλημα ΤΕΛΟΣ - Το πήρε ο Ολυμπιακός - Πώς πανηγύρισε ο Μαρινάκης το γκολ του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε ένα ματς με το ίδιο σύστημα και από τις δύο ομάδες. Απλά η ΑΕΚ ήταν πιο βαριά και από οβίδα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου. Την έβαλε ο ΠΑΟΚ μέσα στην εστία τα πρώτα 15-20 λεπτά.

Απλά έκανε το λάθος ο Φερέιρα να μη βάλει βασικό τον Σβιντέρσκι, ο οποίος ήταν σε καλή κατάσταση. Στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ, είχε πετύχει δύο γκολ.

Έβαλε τον ανέτοιμο, βαρύ και δεύτερο στις φάσεις Τσόλακ. Εκεί ο ΠΑOΚ με ένα καλό φορ θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι. Όταν δεν το έβαλε το γκολ χτυπήθηκε στον άξονα από δύο πολύ καλούς παίκτες της AΕΚ, όταν ο Εσίτι ήταν σαν εξάρι ήταν πιο μπροστά από τον αργό Σβαμπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η AΕΚ διόρθωσε λίγο την κατάσταση. Όχι σε σύστημα αλλά σε θέσεις. Έβαλε ποδοσφαιριστές με ταχύτητα. Άλλαξε όλη τη δεξιά της πλευρά με τον Αλμπάνη και τον Βασιλαντωνόπουλο. Βέβαια τραυματίστηκε ο πρώτος, αλλά ήταν τυχερή που βγήκε εκτός.

Γιατί; Επειδή έβαλε τρίτο χαφ αναγκαστικά. Ίσως να έχανε το παιχνίδι, αν ο ΠΑOΚ έκανε γρηγορότερα τις αλλαγές του. Δηλαδή να πετάξει γρήγορα δεύτερο σέντερ φορ και να βγάλει τον τρίτο στόπερ (τον έβγαλε στο 80'), για να πετάξει εξτρεμοχαφ που εν τέλει από αυτόν πήρε το γκολ.

Επίσης, η ΑΕΚ όπως και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν η μία τον Βασιλαντωνόπουλο στα χαφ και ο έτερος τον Αγκούστο πιο μπροστά στα χαφ, τον Σβαμπ ή τον Μπίσεσβαρ. Έχασε πολύ χρόνο.

Όταν το έκανε πήρε τον βαθμό. Στο τέλος όμως πανηγύρισε η AΕΚ. Που σημαίνει, ότι η αργοπορία στις αλλαγές έφερε το Χ το οποίο είναι κακό αποτέλεσμα και για τους δύο.

Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή ο Μαρινάκης κάθεται στο οβάλ γραφείο του, έχει παραγγείλει πίτσες, κόκα κόλες και μπύρες και χαμογελά, πανηγυρίζοντας για το πρωτάθλημα που θα πάρει, πριν τις παρελάσεις, οι οποίες έχουν απαγορευθεί.

Χαμογελά το αφεντικό του Ολυμπιακού με στόμφο. Όταν ισοφάρισε ο ΠΑOΚ πιστεύω ότι πανηγύρισε περισσότερο ο Μαρινάκης παρά οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής. Το Χ βόλεψε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό, ο οποίος δείχνει, ότι είναι πιο δυναμική ομάδα. Κρίμα που τελείωσε το πρωτάθλημα τόσο νωρίς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags