Facebook Pixel Tι κάνεις ρε Μπόλονι; - Φορτούνη, γέλα λίγο! - Με τρέλανε από ΠΑΟ ο...
| 2020-11-23 15:40:00

Tι κάνεις ρε Λάζλο; - Φορτούνη, γέλα λίγο - Με τρέλανε από ΠΑΟ ο... -  Σφιντέρσκι στον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κωστή Ραπτόπουλου
Tι κάνεις ρε Λάζλο; - Φορτούνη, γέλα λίγο - Με τρέλανε από ΠΑΟ ο... -  Σφιντέρσκι στον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, ο Κωστής Ραπτόπουλος επέστρεψε στην κάμερα του sportdog και μάλιστα πολύ δυναμικός.

Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιρικός αναλυτής σχολίασε το ντέρμπι των "αιωνίων" ασκώντας δριμεία κριτική και στις δύο ομάδες. "Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο Καραϊσκάκη λες και πήγε να παίξει στις Τζιτζιφιές και στα Σούρμενα", ανέφερε για τους Πράσινους και παρατήρησε πολλά προβλήματα στους Ερυθρόλευκους ιδιαίτερα στα άκρα και στο κέντρο με Καμαρά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν πάει τον Μπουχαλάκη και την... είπε στον Φορτούνη για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ. "Δείχνει την εικόνα καταθλιπτικού", ανέφερε μεταξύ άλλων, αποθεώνοντας Αλεξανδρόπουλο και Ζαγαρίτη για την εμφάνισή τους, στους οποίους βλέπει μέλλον εφόσον δουλέψουν.

Σχολιάζοντας στο ΑΕΚ-ΑΕΛ, υποστήριξε ότι είναι πολυτέλεια για την Ένωση να έχει τρία σέντερ φορ και πρότεινε στον Μελισσανίδη να πουλήσει τον χειρότερο, τον Ολιβέιρα.

Χάρηκε με το γκολ του Μαχαίρα, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, αλλά και με την επάνοδο του Γαλανόπουλου για τον οποίο τόνισε ότι χρειάζεται βελτίωση στην έκρηξη.

Βόμβα έριξε όσον αφορά τον Άρη. "Θα γίνω αιρετικός. Νομίζω ότι μπορεί να το πάρει το πρωτάθλημα", είπε και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κουφάνει όλη την Ελλάδα κατακτώντας τον τίτλο. "Θα έκανα και έρανο για ένα Σφιντέρσκι", τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος χαρακτήρισε ασόβαρο τον ΠΑOΚ και τον Γκαρσία... Γκούφι.

Απολαύστε υπεύθυνα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags