Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι σε μια μεταβατική σεζόν. Σίγουρα θα είναι μια σεζόν ρολερκόστερ, δηλαδή θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν οι «ασπρόμαυροι» να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη ίσως από τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Είναι από τις λίγες φορές που η στατιστική δείχνει ακριβώς τι έγινε στο παιχνίδι, Ο ΠΑOΚ ισοπέδωσε την ΑΕΛ μέσα στο γήπεδο, όπως και θα έπρεπε με βάση τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, στο τέλος οι «ασπρόμαυροι» είναι οι... χαμένοι αφού πέταξαν δύο βαθμούς στα σκουπίδια.

Ακόμα και τώρα ο Δικέφαλος πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού. Αφού ναι μεν έκανε μεταγραφές, αλλά πλην των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σβαμπ οι άλλες δεν του βγήκαν. Ο Δικέφαλος έχει τεράστιο θέμα στο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και μετά και το σημερινό είναι ξεκάθαρο πως ο Γκαρσία δεν εμπιστεύεται τον Τσόλακ. Με το δίκιο του θα πει κάποιος, αφού ο Κροάτης έως τώρα δεν δείχνει ότι είναι ο επιθετικός που μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑOΚ.



Ο Δικέφαλος επίσης στα τελευταία ματς έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη του. Ο άξονας του κάνει λάθη, πολλά λάθη και σε μεταβιβάσεις, αλλά και σε επιλογές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως για αυτό στην Τούμπα να αποφάσισαν πως ενα χαφ όπως ο Κροβίνοβιτς είναι απαραίτητος. Έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι και να υπάρχει η δυνατότητα οι «ασπρόμαυροι» να αναπτυχθούν και από τον άξονα.

Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεταγραφές για να κερδίσει την ΑΕΛ, αλλά χρειάζεται προσθήκες σοβαρές και ποιοτικές για να μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο φέτος. Ο Ιανουάριος είναι... καυτός για τον Δικέφαλο και ίσως αυτός ο μήνας θα είναι αυτός που θα δείξει αν οι «ασπρόμαυροι» θα παλέψουν για το πρωτάθλημα ως το τέλος ή θα κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ειδησάρα για ΠΑΟΚ και top class παιχταρά - Θα χλωμιάσουν στον Ολυμπιακό - "Ψήθηκε"