Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Πιέζει" για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Τι… ψάχνει ο παίκτης
Μπάσκετ
| 2021-03-30 23:19:00

"Πιέζει" για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Τι… ψάχνει ο παίκτης - Απογοήτευση ο ΠΑΟ, ζόρια για Κάτας

του Pick n' Scroll
"Πιέζει" για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Τι… ψάχνει ο παίκτης - Απογοήτευση ο ΠΑΟ, ζόρια για Κάτας

Η νέα τραγική εμφάνιση του Τριφυλλιού και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Έλληνα ψηλό. Θα γίνει το... μπαμ το καλοκαίρι; Οι πρώτες σκέψεις και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το χειρότερό του πρόσωπο κόντρα στην Μπασκόνια και έτσι ήρθε απολύτως φυσιολογικά η ήττα με κατεβασμένα τα χέρια. Οι παίκτες του Οντεντ Κάτας αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν φιλικό, όχι, όμως, και οι Βάσκοι, οι οποίοι άλλωστε κυνηγάνε την οκτάδα και έχουν τύχη.

Οι «πράσινοι» και αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα παρουσιάζουν αυτό το πρόσωπο εδώ και καιρό. Εχασαν στο ΟΑΚΑ από τον Ερυθρό Αστέρα, έχασαν σήμερα από την Μπασκόνια, έχασαν άνετα από την Εφές στην Τουρκία, κινδύνεψαν να χάσουν στο Περιστέρι, όλα αυτά είναι σημάδια ότι η ομάδα δεν είναι στον σωστό δρόμο.

Και θέλει δουλειά, ώστε να συνέλθει, καθώς μπροστά υπάρχει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Κάτας έχει το δύσκολο έργο να φέρει τον Παναθηναϊκό σε μία ευθεία. Ο κόσμος δεν τον κρίνει ακόμη, γνωρίζοντας ότι η μεγαλύτερη ευθύνη δεν ανήκει στην πλευρά του. Αν, όμως, χάσει πρωτάθλημα ή Κύπελλο, τότε ο Ισραηλινος θα δεχθεί την κριτική του. Εχει συμβόλαιο για του χρόνου, αλλά δίνει κι αυτός τα τεστ του στον Παναθηναϊκό, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

Από τους παίκτες ο Μακ για μία ακόμη φορά απογοήτευσε, ο Χεζόνια είχε κάποιες καλές στιγμές, ο Μήτογλου ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μήτογλου θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό (λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι), αλλά πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του, ξέρει, όμως, ότι μια τέτοια μετακίνηση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Και ο Μήτογλου από την πλευρά του έχει ανοιχτά τα αυτιά του και σε ομάδες του εξωτερικού, αν και όπως τονίσαμε στόχος του και επιθυμία του είναι να μείνει στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Πόλεμος… γιγάντων" - Η πρόταση Μαρινάκη-Αλαφούζου - "Όχι" Μελισσανίδη και Σαββίδη - Αυτόν θέλουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags