Η Εθνική Ελλάδας, αναμφίβολα, έχει περάσει μια βαθύτατη κρίση, αρχής γενομένης από το πέρας του Μουντιάλ 2014 και έπειτα. Έχει προσπαθήσει να βρει λύσεις η εκάστοτε διοίκηση της ΕΠΟ, ωστόσο η τότε παραίτηση του Φερνάντο Σάντος είχε πάει αρκετά πίσω τα πράγματα.

Όπως και να έχει, πλέον, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ δείχνει κόντρα σε όλα και... όλους, πως είναι ένας κανονικός προπονητής με ξεκάθαρο πλάνο, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές λύσεις για τη χώρα μας.

Από εκεί που όλοι έψαχναν τον αντικαταστάτη του, εκείνος απάντησε, μέσω και των διεθνών παικτών, με το 2/2 με Σουηδία και Γεωργία!

Εξάλλου, δεν πρέπει να λησμονούμε πως σε αυτή τη φάση η Γαλανόλευκη είναι αήττητη εδώ και αρκετό καιρό, περνώντας χωρίς να ηττηθεί ακόμη και από την έδρα της Ισπανίας.



Όσον αφορά το σημερινό ματς μπορεί η Εθνική να μην έθελξε με την απόδοσή της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή το τρίποντο και ελπίζει για την ανατροπή στο ματς με τους Σουηδούς.

Για όσους το... ξεχνούν, με ενδεχόμενο τρίποντο επί της Σουηδίας η χώρα μας πάει στους 12 πόντους φτάνοντας τους Σουηδούς, ενώ θα είναι και στο -1 από τους Ισπανούς, οι οποίοι έχουν ένα περισσότερο ματς. Και το επόμενο ματς θα είναι με την ομάδα του Ενρίκε στο ΟΑΚΑ.

Εάν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε και κάποιον από το σημερινό ματς, πέρα από τον ηγέτη Μπακασέτα, αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έκανε μια μεστή εμφάνιση, δημιουργώντας αρχοντικά το παιχνίδι της χώρας μας!

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ότι θα χάσει τον Τζαβέλλα από το επόμενο πολύ κρίσιμο ματς, για μια στιγμή που ο Έλληνας αμυντικός διαμαρτυρόταν έντονα για την αποβολή που δεν δόθηκε ποτέ στον Κανκάβα. Από εκεί και πέρα, δεν απέδωσε και η έμπνευση του Φαν Σχιπ να ξεκινήσει τον αγώνα χωρίς καθαρό φορ. Ωστόσο η νίκη είναι αυτή που μένει και όλα θα κριθούν στο 90΄ με τους Σουηδούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφυγε ο Μιλόγεβιτς - Το πρώτο φαβορί για ΑΕΚ και το... κόλλημα με Ίβιτς - Κρούση σε Σάντος