Facebook Pixel Γιώργος Συρίγος: Κλάση ο Ναν, αλλά ο Ολυμπιακός κυριαρχεί για 3 λόγους
| 2024-03-14 22:40:00

Τεράστια κλάση ο Ναν, αλλά ο Ολυμπιακός κυριαρχεί για 3 λόγους - Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό με Ράιτ-Λεσόρ!

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Ο Γ. Συρίγος αναλύει τη δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο μοτίβο για τους Πειραιώτες και στέκεται στις διαφορές των δύο ομάδων και στο... λαχείο του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε δίκαια μία τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και έκανε πολύ μεγάλο βήμα για να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ της Euroleague.

Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει το ντέρμπι στο Sportdog.gr και εξηγεί γιατί οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απέναντι στους Πράσινους και πανηγύρισαν δεύτερη σερί νίκη τους (μετά το Κύπελλο) με το ίδιο ακριβως ποιότητα.

Μπορεί λοιπόν ο Κέντρικ Ναν να είναι υπερπαίκτης, αλλά ο Ολυμπιακός υπερτερεί ξεκάθαρα σε αυτοματισμούς, επιλογές και βάθος!

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καλύτερους αυτοματισμούς, περισσότερες επιλογές στην επίθεση, περισσότερο βάθος και καλύτερο δεύτερο ροτέισον με σημείο αναφοράς την θέση 5 που για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε καθοριστική

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που τα έχει όλα και μπορεί να σε χτυπήσει με κάθε τρόπο, ενώ οι Πράσινοι εκτός του πικ εν ρολ, δεν έχουν άλλο τρόπο. Οι Πράσινοι έχουν δύο επιλογές χωρίς πάσα, Ναν και Σλούκα, καθώς δεν έχει προλάβει ακόμα να βελτιώσει το παιχνίδι του.  

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες έχουν πλουραλισμό και το… λαχείο Ράιτ. Πώς όμως ο Γιώργς Μπαρτζώκας τον ενσωμάτωσε στο κορυφαίο επίπεδο τόσο γρήγορα και δεν… γίνεται να νικάει τον Ματίας Λεσόρ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τόση άνεση!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για πλεονέκτημα έδρας, εκτός 4άδας ο ΠΑΟ - Το πρόγραμμα των δύο "αιωνίων"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags