Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Εξέθεσε" τον Κριχόβιακ η ΑΕΚ, παρακαλάνε για... Βαρέλα - Η μεγάλη αλλαγή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 10:00:00

"Εξέθεσε" τον Κριχόβιακ η ΑΕΚ, παρακαλάνε για... Βαρέλα - Η μεγάλη αλλαγή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

του Μάνου Τσαλγατίδη
"Εξέθεσε" τον Κριχόβιακ η ΑΕΚ, παρακαλάνε για... Βαρέλα - Η μεγάλη αλλαγή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα που θύμιζε... σκορποχώρι και το winning mentality που πότισε τους τοίχους των αποδυτηρίων στον Δικέφαλλο του Βορρά. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για χρονομηχανή που ψάχνει η Ένωση για να σταματήσει το σερί των "ασπρόμαυρων", αλλά και για την παρουσία του έμπειρου στόπερ στην 11αδα. 

Άλλη μια επίσκεψη, άλλη μια νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν αυτή τη φορά διπλό με μια ενδεκάδα ανάγκης, με μόλις 2 στόπερ στην  αποστολή και 6+2 παίκτες στον πάγκο. Πραγματικά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ανυπομονώ για να δω τι σενάριο θα σκαρφιστεί το σύμπαν στην επόμενη αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους «κιτρινόμαυρους».

Στην ΑΕΚ πλέον ξεκάθαρα παρακαλάνε να είχε μετρήσει εκείνη η κεφαλιά του Βαρέλα, πιστεύω πως αντί για παίκτες ψάχνουν μια χρονομηχανή για να γυρίσουν πίσω σε εκείνο το βράδυ και να παρακαλέσουν τον Κομίνη να μετρήσει το γκολ του στόπερ από το Κάπο Βέρντε μπας και σπάσει αυτό το σερί που έχει χτίσει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ, γιατί ήταν η ομάδα που είχε συγκεκριμένο πλάνο και προσανατολισμό, αλλά και έναν προπονητή που έχει φέρει την ομάδα στα μέτρα του. Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» θύμιζαν περισσότερο σκορποχώρι. Η ΑΕΚ έχει... ψυχολογικό θέμα με τον Δικέφαλο και αυτό φαίνεται και από την χρησιμοποίηση του Κριχόβιακ σε ένα τέτοιο ματς.

Ο Πολωνός έμοιαζε με άγνωστο μεταξύ άγνωστων. Περισσότερο τον εξέθεσε η επιλογή της ένωσης να τον βάλει να αγωνιστεί παρά τον βοήθησε στο να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον.



Από την άλλη ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατέβασε μια ενδεκάδα με αλλαγές. Ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε μετά από 3 και κάτι μήνες στην πρώτη ομάδα και αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σα να μην έμεινε ποτέ εκτός ρόστερ, έμοιαζε σα να είχε σερί αγώνες. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι επειδή πλέον όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει τα θέλω του Λουτσέσκου, οπότε ο Αφρικανός που γνωρίζει τι ζητά ο Ρουμάνος από τους παίκτες του ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του.

Τη δεδομένη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα στον οργανισμό ΠΑΟΚ, πως το winning mentality είναι και πάλι εδώ, πότισε τους τοίχους των αποδυτηρίων και τώρα αυτή η ομάδα είτε με απουσίες, είτε χωρίς βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Το έκανε μέσα στη Γάνδη με τις απουσίες που είχε, το έκανε και στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ (οκ οι «κιτρινόμαυροι» είναι πελάτες τα τελευταία χρόνια), ωστόσο αυτό δεν παύει να δείχνει τη νοοτροπία που έχει αναπτύξει ο Δικέφαλος.

Τώρα όσον αφορά τη Μαρσέιγ, έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι εκείνο το ματς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το σύνολο του Λουτσέσκου δεν έχει κάτι να χάσει σε αυτά τα ματς και θα παίξει χωρίς άγχος.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδιο στη Φενέρ… λόγω Πέλκα - Περιμένει Μαρτίνς ο Φορτούνης - "Όχι" Λουτσέσκου για Κριχόβιακ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags