Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απαντήσεις στην Τούμπα χωρίς τρομοκρατία και διαιτησία - Αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 16:21:00

Απαντήσεις στην Τούμπα χωρίς τρομοκρατία και διαιτησία - Αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα του Ολυμπιακού

του Γιώργου Σαραντάκου
Απαντήσεις στην Τούμπα χωρίς τρομοκρατία και διαιτησία - Αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα του Ολυμπιακού

Ο πρώτος τελικός, η ομάδα που βρίσκει ρυθμό και οι 11 καμικάζι! Ο Γιώργος Σαραντάκος γράφει για το πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το πάθος και τον τσαμπουκά που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες των Πειραιωτών, αλλά και για όσα πρέπει άμεσα να διορθώσουν.
 

Τελικός Νο 1 λοιπόν την Κυριακή, στην Τούμπα! Τώρα αρχιζουν τα δύσκολα που τραγουδούσε κάποτε και ο Ρουβάς. Ακολουθεί η ΑΕΚ στο κύπελλο και μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια και υγεία να έχουμε να προχωράμε. Η ομάδα βρίσκει ρυθμό, παίρνει και εξτρέμ όπως όλα δείχνουν, κατι που είχε μεγάλη ανάγκη, και συνεχίζει.

Η εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, το πάθος, ο τσαμπουκάς, όσο και αν χάνονταν τα άχαστα, πείθουν ότι κάτι γίνεται στο μεγάλο λιμάνι. Εστω και αργά το τρένο μπήκε στις ράγες. Προορισμός τι άλλο; Πρωτάθλημα και κύπελλο! Ηρθε η ώρα για τις απαντήσεις που πρεπει να δώσει ο  Θρύλος σε οσους τον αμφισβητούν.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Και πάμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. ΄Ενα διπλό εκεί, αυτομάτως βγάζει τον ΠΑΟΚ εκτός παιχνιδιου πρωταθλήματος, δείχνει ότι δεν έχει χαθεί απο την ομάδα το μέταλο το πρωταθλητή και η αισιοδοξία και η ψυχολογία ανεβαίνουν στα ύψη. Φυσικά το παιχνίδι να παιχθεί στο γήπεδο. Χωρίς προβλήματα διαιτησίας, χωρίς κλίμα τρομοκρατίας, ένα παιχνίδι , αντάξιο των δύο ομάδων, αλλά μέσα στο γηπεδο...

Χθές  ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κατασκήνωση που λέμε στην περιοχή του ΟΦΗ,  απέναντι σε μια ομάδα που όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα, κάθε άλλο παρα της πλάκας είναι. Και όμως ήρωας σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Πασχαλάκης, που κράτησε τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Και ο καλύτερος παίκτης ο Εμβιλά, που δικό του ήταν το γκόλ του Ελ Αραμπί, παρα λίγο να γίνει ο μοιραίος παίκτης με την λάθος πάσα στο 80 φεύγα στο αντίπαλο σεντερ φόρ. Ευτυχώς τελος καλό , όλα καλά...

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και όμως! Αυτός ο καταιγιστικός Ολυμπιακός μάς γεμίζει ελπίδα. Η ομάδα φτιάχνει. Γίνεται καλύτερη, στο χέρι του Μίτσελ όμως είναι να διορθώσει τα λάθη. Και ποιά είναι αυτά; Δυστυχώς η μισή ομάδα μαρκάρει με τα μάτια. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Στο γκόλ του ΟΦΗ ο Γκαρι και ο Ροντινέι μαρκάρουν απο μακριά! Αυτός είναι τοι νούμερο ενα πρόβλημα. Ολυμπιακός είσαι ... Θέλεις 11 καμικάζι στο γήπεδο.

Θα πρέπει όμως να δωσουμε τα εύσημα στον Χάμες στον Μπακαμπού, ακόμα και ο Μπιέλ που έφτιαξε τρία γκολ και σε άλλους έβγαλαν πάθος, τσαμπουκά, μαγκιά, αυτά που χρειάζονται στην μάχη της Τούμπας. Διότι έχει θέλει πρώτα δύναμη και μετά τεχνική. Και τα δείγματα της Κυριακής δείχνουν ότι αν όχι όλοι παρα πολλοί παικτες της ομάδας το έχουν. Και αν θέλουμε να φύγουμε με το διπλό απο την Τούμπα θα πρέπει να το δείξουμε.

Και μην ξεχνάμε. Ο ΟΦΗ έχει παρει αποτέλεσμα και στη Τούμπα, χωρις γκόλ μαλιστα και στη λεωφόρο. Αυτό σίγουρα κάτι λέει ...

Χαμηλοί τονοι, τα κεφάλια κάτω και πάμε Θεσσαλονίκη. Τελικός Νο 1... Την Κυριακη αρχίζει το πρωτάθλημα για τον Θρύλο. Η πρώτη ευκαιρία. Ας μην την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Ας δείξουμε , πρώτα στον ΠΑΟΚ, ποιός είναι και φέτος το αφεντικό. Και μην ξεχνάμε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στο Καραισκάκη. Αυτό χρειαζεται μια απάντηση. Ας την δώσουμε λοιπόν την Κυριακή.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μπιέλ στο Λιμάνι - "Δημιουργεί ρήματα, βοήθεια στην άμυνα" - "Σχολείο" σε Λίβερπουλ-Μπάρτσα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags