Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το μόνο που λείπει στον Ιωαννίδη για πακέτο τοπ φορ - Πόσο... διαφορετικό είναι τελικά να είσαι ΑΕΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 21:32:00

Το μόνο που λείπει στον Ιωαννίδη για πακέτο τοπ φορ - Πόσο... διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ;

Του Χρήστου Δημόπουλου
Το μόνο που λείπει στον Ιωαννίδη για πακέτο τοπ φορ - Πόσο... διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ;

Ο Γιοβάνοβιτς ανακάτεψε την "τράπουλα" στο Τριφύλλι και του βγήκε! Η δουλειά του Σέρβου τεχνικού αποτυπώνεται καθαρά (και) στην εικόνα του Έλληνα φορ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ψεγάδι έχει ο Φώτης.  Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός - Λαμία: Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό. Η επικράτηση επί της Λαμίας στη Λεωφόρο μπορεί να ήταν θεωρητικά αυτονόητη, αλλά με τέτοιες ομάδες και σε τέτοια ματς, δεν θέλει και πολύ κάποιες φορές να στραβώσει το πράγμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά απ’ όταν η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα, ανακάτεψε την "τράπουλα". Βασικός ο Κλεϊνχέισλερ στα εξτρέμ που σκόραρε κιόλας, βασικός και ο Μαντσίνι δεξιά, βασικός και ο Ιωαννίδης στην κορυφή. Οι Πράσινοι σε αρκετές στιγμές έβγαλαν πολλά από τα χαρακτηριστικά που τους καθόριζαν ως σύνολο, με καλή κυκλοφορία, απειλή στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και πλαγιοκοπήσεις.

Η δουλειά του Σέρβου τεχνικού αποτυπώνεται καθαρά (και) στην εικόνα του Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο και πιστώνεται, φυσικά, πάνω από το μισό γκολ στη φάση του 1-0 από τον Ούγγρο. Ένα ψεγάδι έχει ο Φώτης. Τα τελειώματα. Σήμερα θα μπορούσε να σκοράρει παραπάνω από μία φορά και γενικώς, σπατάλησε ευκαιρίες που είναι κλασικές. Αν φτιάξει τα τελειώματά του, τότε ο Ιωαννίδης θα έχει ένα πακέτο που σπάνια το βρίσκει κανείς σε Έλληνα επιθετικό.

Κατά τα αλλά τα κενά στην άμυνα ήταν ξανά εμφανή, άσχετα αν η δυναμική του αντιπάλου δεν μπόρεσε να τα αναδείξει περαιτέρω. Οι Πράσινοι έχουν συνολικό θέμα ανασταλτικά και αυτό δεν αφορά μόνο τα στόπερ, γεγονός που πρέπει να λυθεί άμεσα. Ρόλο σε αυτό παίζει σταθερά και η μέτρια παρουσία του Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος μετά το αξιοπρεπές πρώτο μέρος στο δεύτερο έπεσε κατακόρυφα πάλι, χωρίς προωθητικές μπαλιές και επιτελικό παιχνίδι από τα πόδια του.

Υ.Γ. Μια κουβέντα τέλος για την ΑΕΚ και όσα (δεν) έγιναν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια ομάδα που θέλει να διακινεί ποσό διαφορετική είναι, κατέθεσε ένσταση για να πάρει στα χαρτιά ένα ματς, που δεν θα το παίξει ποτέ. Κακό δεν είναι να είσαι τέτοιας ηθικής υποστάθμης σωματείο. Κακό είναι να παριστάνεις κάτι άλλο. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Σπανού για ΑΕΚ: "Αστείο να θέλει το ματς στα χαρτιά για 1.5 εκ. - Νοθεία στο πρωτάθλημα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags