Facebook Pixel Φιλίπ Μεξές, η μεγάλη "καψούρα" του Ιβάν Σαββίδη!
| 2015-02-03 14:45:00

Φιλίπ Μεξές, η μεγάλη "καψούρα" του Ιβάν Σαββίδη!

Φιλίπ Μεξές, η μεγάλη "καψούρα" του Ιβάν Σαββίδη!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μίλαν, είναι η "τρέλα" του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για την άμυνα. Η στήλη "SportDog Penalty" κάνει την αποκάλυψη!

Μπορεί να γράφτηκε από διάφορα Μέσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ότι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ήταν ο Ντίμιταρ Μπερμπάροφ, αναφέροντας μάλιστα με αρκετή δόση υπερβολής ότι Ιβάν Σαββίδης ετοιμαζόταν να προσφέρει μέχρι και 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μονακό, ωστόσο στην πραγματικότητα άλλη ήταν η "καψούρα" του προέδρου της ομάδας.

Όπως αποκαλύπτει, για μια ακόμα φορά, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ο διακαής πόθος του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου ήταν ο Φιλίπ Μεξές! Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Μίλαν αποτέλεσε τον μεγάλο στόχο του Σαββίδη για το κέντρο της άμυνας, πριν κλείσει η μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα.

Ήταν τέτοια δε η "τρέλα" του αφεντικού του ΠΑΟΚ για τον 32χρονο διεθνή άσο που χειρίστηκε προσωπικά το ενδεχόμενο της απόκτησής του! Ο πρόεδρος του συλλόγου ενήργησε, δηλαδή, ως ...τεχνικός διευθυντής και ψάχτηκε για την περίπτωση του πολύπειρου αμυντικού. Οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ο Σαββίδης αξιοποίησε την προσωπική του γνωριμία με άνθρωπο της πιάτσας και κατέθεσε μέχρι και προσφορά επιχειρώντας να ρίξει τη "βόμβα" μεγατόνων με τον Μεξές.

Ο πρόεδρος της ομάδας δεν βρήκε, πάντως, πρόσφορο έδαφος για να αρχίσει τη διαπραγμάτευση με το πρώην στόπερ της Ρόμα και έτσι στον ΠΑΟΚ προχώρησαν σε άλλες λύσεις καταλήγοντας εντέλει στην επιλογή του Ρικάρντο Κόστα.

Πάντως, ο Γάλλος άσος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, οπότε δεν αποκλείεται ο Σαββίδης να επανέλθει δυναμικά για την απόκτησή του. Τα δεδομένα της μεταγραφής θα είναι διαφορετικά και το αφεντικό του ΠΑΟΚ θα μπορεί να δελεάσει τον παίκτη με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο όπως αυτό που πρόσφερε τώρα στον Κριστιάν Νομπόα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ SPORTDOG: Τι ομάδα είναι ο Νίκος Καλτσάς της Βέροιας; Η απάντηση με ένα "κλικ" ΕΔΩ


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags