Facebook Pixel "Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-06-01 17:04:00

"Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου" (ΦΩΤΟ)

"Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου" (ΦΩΤΟ)

"Μερικές φορές μάλιστα δεν μου αρέσει καν" εξομολογείται η ξανθιά σεξοβόμβα, η οποία φωτογραφίζεται να κρατά ένα γλιφιτζούρι ενώ κοιτάζει το φακό ηδονικά...

Το περιοδικό MEN θέλησε να τιμήσει τον τίτλο του και να κάνει ένα δώρο στα αρσενικά του πλανήτη, στο νέο του τεύχος. Και είναι αλήθεια ότι η φωτογράφιση της Kate Upton στις σελίδες του, μόνο ως δώρο μπορεί να εκληφθεί.

Η ξανθιά Kate συνδυάζει σε μία σειρά φωτογραφιών τη σεξουαλικότητα με την αθωότητα (με την πλάστιγγα να γέρνει σαφώς υπέρ της πρώτης) και παίζοντας πότε με ένα γλιφιτζούρι, πότε με καραμέλες και πότε απλώς με το φακό, αποδεικνύει γιατί τα τελευταία χρόνια προσγειώθηκε με πάταγο στις φαντασιώσεις όλων των αντρών.

Τα εσώρουχα που επιλέγησαν στη φωτογράφιση ενισχύουν όχι μόνο τις καμπύλες της αλλά και το μύθο της ως σέξι γατούλας.

Το ίδιο κάνουν και οι δηλώσεις της στο περιοδικό: "Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου» λέει η Upton και προσθέτει: «Μερικές φορές μάλιστα δεν μου αρέσει καν". Να και κάτι στο οποίο άπαντες θα διαφωνήσουν μαζί της.

"Δεν θα... λιμοκτονήσω απλώς και μόνο για να μείνω λεπτή. Θέλω να απολαύσω τη ζωή και δεν μπορώ χωρίς να τρώω", λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ξανθιά Kate.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags