Facebook Pixel Έρχονται ισχυρές καταιγίδες - Ποιες περιοχές της χώρας θα πλήξει η κακοκαιρία
| 2014-12-04 09:30:00

Έρχονται ισχυρές καταιγίδες - Ποιες περιοχές της χώρας θα πλήξει η κακοκαιρία

Έρχονται ισχυρές καταιγίδες - Ποιες περιοχές της χώρας θα πλήξει η κακοκαιρία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα.

Νέο κύμα ισχυρών βροχών και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από αργά το απόγευμα της Τετάρτης 3/12/2014. Τα ισχυρά φαινόμενα, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις, αρχικά θα εντοπίζονται στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, αλλά μέχρι αργά το βράδυ θα επηρεάσουν την ανατολική, κεντρική και βόρεια χώρα, καθώς επίσης το Κεντρικό, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Οι βροχές θα περιέχουν σημαντικές ποσότητες Αφρικανικής σκόνης.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης συμπεριλαμβάνονται τόσο η Αττική όσο και η Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη 04/12/2014 τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, ενώ μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σημαντικά και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικότερα τμήματα του Αιγαίου.

Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags