Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θυμηθείτε τι συζητούσαμε στα τέλη Ιανουαρίου και τι έχουμε φτάσει να συζητάμε τώρα. Προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί και δεν μπορείς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όλα αυτά που έχουν συμβεί, είναι να κάτσεις ένα απόγευμα με τον Μεντιλίμπαρ και να συζητήσεις μαζί του πώς κατάφερε και άλλαξε την κατάσταση από μία ομάδα, όπως αυτή ήταν όταν την ανέλαβε, και πώς έχει φτάσει να έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα και να έχει πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα του φαβορί του Conference League. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε ποτέ αν θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε όλα αυτά που έχουν συμβεί, αρκεί που τα ξέρουν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στο αμιγώς αγωνιστικό, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον Ρίτσαρντς έναντι του Κίνι για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τους Άγγλους, και τόνισε πως δεν βλέπει να αλλάζει κάτι όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός