Facebook Pixel Μάγκας Ουζουνίδης - Τι είπε για Παναθηναϊκό!
| 2016-01-18 00:14:00

Μάγκας Ουζουνίδης - Τι είπε για Παναθηναϊκό!

Μάγκας Ουζουνίδης - Τι είπε για Παναθηναϊκό!

Σπάνια βλέπουμε προπονητές να κάνουν τέτοιες δηλώσεις...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και τόνισε ξεκάθαρα ότι οι Πράσινοι αδικήθηκαν από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Λεωφόρο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Όταν παίζεις τόσο άσχημα και παίρνεις ένα βαθμό πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Μετά το παιχνίδι της Ξάνθης αυτό ήταν το δεύτερο χειρότερο για εμάς. Είχαμε όμως την τύχη με το μέρος μας και έναν τερματοφύλακα σε καλή μέρα και πήραμε το αποτέλεσμα.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε μόνο στα τελευταία είκοσι λεπτά καθώς στα υπόλοιπα εβδομήντα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, δεν είχαμε καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στο πρωτάθλημα.

Με τόσο κακή εμφάνιση, πήραμε ένα βαθμό αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε παίκτες αλλά αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να βρούμε τις λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, αδικείται από το αποτέλεσμα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος που σήμερα ήταν ο Παναθηναϊκός.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι από τη στιγμή που πήραμε με τόσο κακή εμφάνιση το μηδέν χάρη στον τερματοφύλακα μας γιατί και αυτός είναι παίκτης της ομάδας αλλά και στην άμυνα μας κάναμε ένα βηματάκι μπροστά. Εμείς πρέπει να γίνουμε καλύτεροι καθώς εκτός των αποτελεσμάτων θέλουμε να παρουσιάζουμε και καλή εικόνα, Ναι μεν το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει αλλά θέλουμε να βλέπουμε και κάποια πράγματα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags