Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το κορμί της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χωρίς ρετούς - Απίθανα οπίσθια με στρινγκ μαγιό (Vid)
Life
| 2021-08-10 14:24:00

Αυτό είναι το κορμί της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χωρίς ρετούς - Απίθανα οπίσθια με στρινγκ μαγιό (Vid)

Sportdog Team
Αυτό είναι το κορμί της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χωρίς ρετούς - Απίθανα οπίσθια με στρινγκ μαγιό (Vid)

Με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι και διάθεση να αποκαλύψει τους τρόπους με τους οποίους παραμένει όμορφη, εμφανίστηκε στη Μύκονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τις διακοπές της στη Μύκονο -όπου βρίσκεται κι η οικογένεια της αδερφής της- συνεχίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σε κάθε της εμφάνιση… τρελαίνει κόσμο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αυτή τη φορά επέλεξε ένα μικροσκοπικό κι άκρως αποκαλυτπτικό μπικίνι, το οποίο αναδύκνει την υπέροχη σιλουέτα της. Με αυτό εμφανίστηκε στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου κι οι φωτορεπόρτερ, που βρίσκονται σε αφθονία στο νησι των Ανέμων, πρόλαβαν να την απαθανατίσουν πριν κάνει τη βουτιά της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της σε συνέντευξή της: «Κάνω γυμναστική, διατροφή, αρκετά συχνά μασάζ, κυρίως για να αντιμετωπίσω το στρες. Δεν κάνω κάτι άλλο. Περιποιούμαι καθημερινά το πρόσωπό μου, θα βάλω τις κρέμες μου, το αντηλιακό μου το πρωί κι ένα γαλάκτωμα σώματος. Δεν κάνω υπερβολές, κάνω ό,τι κάνει και μια συνηθισμένη γυναίκα. Προσέχω πολύ το δέρμα και τα μαλλιά μου. Έχω τεράστια εμμονή με το αντηλιακό και την κρέμα μου και θέλω να είμαι σίγουρη πως περιποιούμαι σωστά τα μαλλιά μου και δεν θα καταστραφούν»!

Τώρα αν δοκιμάσετε να κάνετε τα ίδια και δεν αποκτήσετε την εμφάνιση και τη σιλουέτα της Παπαγεωργίου, μην το βάλετε κάτω. Η προσπάθεια μετράει, η Ηλιάνα έχει τη δική της ομορφιά (ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει), αλλά κάθε άνθρωπος και κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει όμορφη, καθώς η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας κι αντανακλά τη διάθεσή μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags