Facebook Pixel Γκολ στα δίχτυα της Οριάνα! Παίζει μεγάλη μπάλα το κορίτσι του Ντιμπάλα
Life
| 2023-03-07 07:06:00

Γκολ στα δίχτυα της Οριάνα! Παίζει μεγάλη μπάλα το κορίτσι του Ντιμπάλα

Sportdog Team
Γκολ στα δίχτυα της Οριάνα! Παίζει μεγάλη μπάλα το κορίτσι του Ντιμπάλα

Μοντέλο και τραγουδίστρια με κορμί από τον παράδεισο. Αφοσιωμένη στον ποδοσφαιριστή.

Η γνώμη της μετράει στις αποφάσεις του Πάουλο Ντιμπάλα ανέφεραν πριν μερικά χρόνια κάποια δημοσιεύματα. Ήταν την εποχή που ο Ιταλός μεσοεπιθετικός «ψαχνόταν» πριν φύγει από τη Γιουβέντους το 2022 και ο επόμενος προορισμός της καριέρας του μονοπωλούσε συνεχώς στον Τύπο μαζί βέβαια με την εμφάνιση της όμορφης συντρόφου του.

Η Οριάνα Σαμπατίνι είναι η σύντροφος του Αργεντινού με ιταλικές ρίζες από το 2018. Συμπατριώτισσα και αυτή, γεννημένη στο Μπουένος Άιρες την άνοιξη του 1996, η εντυπωσιακή μελαχροινή ασχολήθηκε με μικρή ηλικία με την τέχνη, σπουδάζοντας τραγούδι, πιάνο και θέατρο για ένα έτος στο Ινστιτούτο εκπαίδευσης υποκριτικής «Julio Chávez», ενώ φοίτησε και για έναν χρόνο στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Άλλωστε στο αίμα της κυλάνε καλλιτεχνικές φλέβες, καθώς τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρα της είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. Μάλιστα, η μητέρα της, Κατερίνε Φούλοπ, είχε αναδειχθεί Μις Βενεζουέλα το 1986.

Καλή η ηθοποιία και το τραγούδι, αλλά τα εξωτικά της χαρακτηριστικά και η σπάνια ομορφιά της ήταν αυτά που την έφεραν στο χώρο του μόντελινγκ, ο οποίος και έχτισε την εικόνα της.  Στα 13 της έκανε το πρώτο της εξώφυλλο, σε ένα αφιέρωμα για τη σχέση με την μητέρα της, ενώ το 2017 συμμετείχε στην διαφημιστική καμπάνια της L’Oréal για τη σειρά προϊόντων Casting Creme Gloss.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 2011 στην ουρουγουανική νουβέλα «Porque te quiero así», με τη δημοτικότητα της να εκτοξεύεται τι 2013 όταν και πήρε μέρος στην νεανική τηλεοπτική σειρά «Aliados». Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε το 2018 στην ταινία «Perdida», ενώ ένα χρόνο αργότερα πρωταγωνίστησε στο έργο «Rosario: un clásico de amor y fútbol».

Και στο τραγούδι όμως δεν τα πήγε άσχημα. Τον Απρίλιο του 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο της single στα αγγλικά «Love Me Down Easy», ενώ τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου συμμετείχε στην περιοδεία της Αριάνα Γκράντε «Dangerous Woman Tour».

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στα social media, στιγμιότυπα από τις τρυφερές τους στιγμές, με ορισμένες από αυτές να γίνονται viral, όπως το «ακατάλληλο» βίντεο στο TikTok που ανάρτησαν τον προηγούμενο Μάρτιο.

Πριν γνωρίσει τον νυν ποδοσφαιριστή της Ρόμα, βρισκόταν σε σχέση με τον ποπ σταρ, ηθοποιό και YouTuber, Χουλιάν Σεράνο. Πλέον είναι με τον Ντιμπάλα όμως και είναι αχώριστο ζευγάρι, όπως αναφέρουν τα γκόσιπ μπλογκς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags