Facebook Pixel Megan Fox: Αγνώριστη η Megan Fox - Έγινε κοκκινομάλλα, τα… φούσκωσε και "ξεσάλωσε" - Ακατάλληλες ΦΩΤΟ!
Life
| 2023-03-23 09:40:00

Αγνώριστη η Megan Fox - Έγινε κοκκινομάλλα, τα… φούσκωσε και "ξεσάλωσε" - Ακατάλληλες ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
Αγνώριστη η Megan Fox - Έγινε κοκκινομάλλα, τα… φούσκωσε και "ξεσάλωσε" - Ακατάλληλες ΦΩΤΟ!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αποκάλυψε το νέο τους λουκ και το νέο της στήθος...

Σου θυμίζει την Jessica Rabbit με περούκα; Κι όμως η Megan Fox άλλαξε χρώμα μαλλιών και εμφανίστηκε με νέο look στο Vanity Fair Oscar Party.

Αν παρακολουθείς τη Megan Fox θα γνωρίζεις ότι λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά της. Δεν τα βάφει, όμως, αλλά προτιμά να δοκιμάζει περούκες και να φροντίζει το hair look της με τη βοήθεια του Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου. Κάπως έτσι είχε γίνει και πριν μερικούς μήνες όταν την είδαμε με κόκκινα μαλλιά και λίγο αργότερα με κατάξανθα. Είχε πειραματιστεί με περούκες.

Τώρα, ωστόσο, και για την εμφάνισή της στο Vanity Fair Oscar Party που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου, η Megan Fox επέλεξε να… βάψει τα μαλλιά της και να πει «αντίο» στο μαύρο χρώμα, που έκανε την τέλεια αντίθεση με τα μπλε μάτια της. Ναι, η ηθοποιός είναι και επίσημα κοκκινομάλλα, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και η έμπνευση είναι η Μικρή Γοργόνα, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος στο βρετανικό Glamour Magazine.

Βέβαια, εκτός από μαλλιά η εντυπωσιακή ηθοποιός... άλλαηξε ή καλύτερα πρόσθεσε τελευταία και στήθος και μάλιστα δεν σταματάει να το δείχνει στο Instagram και στις εξόδους της!

 

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags