Facebook Pixel ΣΚΑϊ: Παίκτρια του "My Style Rocks" ξεγυμνώθηκε μεσημεριάτικα στον ΣΚΑΪ - "Κερνάει το μαγαζί..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-05-10 09:40:00

Παίκτρια του "My Style Rocks" ξεγυμνώθηκε μεσημεριάτικα στον ΣΚΑΪ - "Κερνάει το μαγαζί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παίκτρια του "My Style Rocks" ξεγυμνώθηκε μεσημεριάτικα στον ΣΚΑΪ - "Κερνάει το μαγαζί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Άκρως αποκαλυπτική και με ανοιχτό το πουκάμισο εμφανίστηκε η εντυπωσιακή ξανθιά και προκάλεσε ακόμα και την αντίδραση των κριτών!

Η Emilia Vodos έκανε ακόμα μια εκκεντρική εμφάνιση στο My Style Rocks, φορώντας αυτή τη φορά ένα κοστούμι, που από μέσα είχε μαγιό ως τοπ.

Μάλιστα η παίκτρια άρχισε να γδύνεται για να δείξει το μαγιό της με τους κριτές να γελάνε και τον Στέλιο Κουδουνάρη να κάνει το δικό του σχόλιο.

«Εννοείς το σουτιέν σου» της είπε ο κριτής με την Emilia να διευκρινίζει: «Όχι, δεν είναι σουτιέν, είναι ένα τύπου μαγιό πάρα πολύ ωραίο. Το έβαλα επίτηδες να το έχω λίγο ανοιχτό και το ξέχασα. Δεν πειράζει»

«Έτσι με ανοιχτό θα πήγαινες;» τη ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός και οι κριτές λύθηκαν στα γέλια. Τότε η παίκτρια απόρησε με χιούμορ: «Κερασμένο από το μαγαζί;»

 

MEGA: Το… τερμάτισε ο σκηνοθέτης - Πλάνο με στρινγκ μαγιό στην παραλία στην εκπομπή του Ευαγγελάτου! (Vid)

Η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά και όλοι μετράμε πλέον αντίστροφα για τις διακοπές και για την παραλία. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα κανάλια, που ήδη… τρέχουν για τα ρεπορτάζ της παραλίας.

Φέτος όμως, ήδη έχουμε νικητή, καθώς στο MEGA από νωρίς έχουν ξεκινήσει με τα εντυπωσιακά πλάνα, από όμορφες κοπέλες με αποκαλυπτικά μαγιό.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου δεν χρειάστηκε καν θέμα που να αφορά τις εξορμήσεις στις παραλίες για να δείξει κάποιες εντυπωσιακές γυναίκες με μαγιό!

Δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 2ο λεπτό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags