Facebook Pixel Big Brother: Σάλος με ολόγυμνη φωτογραφία παίκτριας του ελληνικού Big Brother - Απάντησε σε σχόλια που έκραζαν! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-05-30 07:45:00

Σάλος με ολόγυμνη φωτογραφία παίκτριας του ελληνικού Big Brother - Απάντησε σε σχόλια που έκραζαν! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος με ολόγυμνη φωτογραφία παίκτριας του ελληνικού Big Brother - Απάντησε σε σχόλια που έκραζαν! (ΦΩΤΟ)

Τα πέταξε ΟΛΑ μπροστά στην κάμερα και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Άλλοι την αποθέωσαν και άλλοι την αποδοκίμασαν. Διαβάστε τι συνέβη και δείτε τις φωτογραφίες...
 

Μία γυμνή φωτογράφηση για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα για την ανάγκη της ελεύθερης προβολής του σώματος και τα σχόλια που συχνά ακούει για την ίδια.

Τι απαντά η ίδια

«Όσοι με ακολουθούν γνωρίζουν ότι είμαι μοντέλο, ποζάρω χρόνια για ζωγράφους» ανέφερε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

«Έχουν υπάρξει έργα με το σώμα μου σε εκθέσεις, τα αγοράζει κόσμος. Το γυμνό δεν είναι απαραίτητα χυδαίο» πρόσθεσε.

«Κρατάω μόνο τα θετικά σχόλια» τόνισε, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλο τον κόσμο: «Βγες και ζήσε τη ζωούλα σου, μην κρίνεις τον συνάνθρωπό σου. Βάλε το μαγιό σου και βγες να απολαύσεις το μπάνιο σου».

Δείτε την ανάρτηση 

Αντιδράσεις στην εκπομπή

Την εν λόγω γυμνή φωτογράφηση σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος η παρέα του Super Κατερίνα, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι γιατί βλέπω τόση ώρα αυτή την εικόνα. Γιατί θα πρέπει κάποιος που επιλέγει να κάνει μία φωτογράφηση για το Instagram – και πολύ καλά κάνει – να εφευρίσκει έναν σπουδαίο λόγο, για να ντύσει αυτό που κάνει;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

«Δε χρειάζεται να ντύνουμε με ψεύτικα αφηγήματα το οτιδήποτε κάνουμε» τόνισε.

«Ήταν το πιο ωραίο μήνυμα που έχει ακουστεί στη σημερινή εκπομπή, πού είναι το κακό; Ποια πρόκληση; Πάλι τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη για να τα ακούσεις» σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Τι σε πείραξε; Υπάρχουν χιλιάδες γυμνοί πίνακες Αναγεννησιακοί. Είναι χιλιοειπωμένο κι αυτό;» παρατήρησε ο δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags