Facebook Pixel Αγγελική Ηλιάδη: Πανικός με τις... ακατάλληλες φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη - Αποκαλυπτική η εντυπωσιακή τραγουδίστρια
Life
| 2023-05-27 15:32:00

Πανικός με τις... ακατάλληλες φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη - Αποκαλυπτική η εντυπωσιακή τραγουδίστρια

Sportdog Team
Πανικός με τις... ακατάλληλες φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη - Αποκαλυπτική η εντυπωσιακή τραγουδίστρια

Εντυπωσιάζει τόσο με τη φωνή της όσο και με την παρουσία της. Είτε τη βλέπει κανείς στις πίστες είτε στην παραλία με μαγιό, μένει με το στόμα ανοιχτό...
 

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν μόλις 18 ετών κι έκανε τα πρώτα της βήματα στη showbiz, όχι ως τραγουδίστρια… αλλά ως μοντέλο!

Από τότε είχε αποκτήσει ένα αρκετά μεγάλο φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθούσε παντού. Για αρκετούς ηΑγγελική Ηλιάδη είναι η νούμερο ένα ερωτική φαντασίωσή τους, αφού διαθέτει ομορφιά σε συνδυασμό με ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Σάλος με ακατάλληλο πλάνο της Αγγελικής Ηλιάδη live σε εκπομπή - Φάνηκαν τα γυμνά οπίσθιά της! (Vid)

Η Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκε καλεσμένη πριν μερικά χρόνια στο Super Star Academy, το talent show του Epsilon και «έντυσε» μέρος της βραδιάς με τα τραγούδια της και τη λαμπερή εμφάνιση της.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μivi φόρεμα το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της και τα καλογυμνασμένα της οπiσθiα. 

Ο σκηνοθέτης όμως είχε περισσότερα κέφια απο αυτά που έπρεπε και αποφάσισε να κάνει παιχνίδι με την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα με την πίσω κίνηση της!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω στο βίντεο, η κάμερα έπεσε τόσο χαμηλά που έδειξε στους πάντες τα καλοyυμvασμένα οπiσθiα της τραγουδίστριας στους τηλεθεατές.

Επικό βίντεο ρετρό που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό. 

Πηγή: neoblogs.gr

Χαμός στα social media με Αγγελική Ηλιάδη - Χωρίς εσώρουχα στον Αρναούτογλου - Πολύ... κρύο (Vid)

Την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2 Night Show».

Η εμπειρία της στη «Φάρμα» ήταν από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση και κυρίως ο τραυματισμός της που την οδήγησε να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Έπαθα ρήξη χιαστού κι ένα μήνα ήμουν με πατερίτσες, ενώ είχα αφόρητους πόνους. Δεν περίμενα να πάθω τέτοια ζημιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγ. Ηλιάδη, αλλά δεν μετανιώνει: «Έζησα μια μοναδική εμπειρία. Λάτρεψα τον τρόπο ζωής και θα το έκανα ξανά».

Μετά την εμπειρία της «Φάρμας» η αγαπημένη τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη και για άλλες προκλήσεις: «Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αθλημάτων και θα το τολμούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε να αναφερθεί για τον θάνατο του πατέρα της, ένα γεγονός που το έζησε όταν ήταν μέσα στη «Φάρμα».

«Ήταν επιθυμία του πατέρα μου να μην μάθω τίποτα, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στο παιχνίδι. Μόνο όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο η μητέρα μου με ενημέρωσε ότι ο πατέρας μου διασωληνώθηκε», υπογράμμισε.

Βέβαια, την ίδια ώρα που... έπαιζε η συνέντευξη, το twitter είχε πάρει φωτιά, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν φορούσε σουτιέν. Έβγαζε μάτι!

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και τα καλύτερα σχόλια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags