Facebook Pixel Ατζελίνα Τζολί: Σάλος στο διαδίκτυο με την ολόγυμνη ΦΩΤΟ της Ατζελίνα Τζολί - Την… διέρρευσαν οι φανς της!
Life
| 2023-05-27 15:48:00

Σάλος στο διαδίκτυο με την ολόγυμνη ΦΩΤΟ της Ατζελίνα Τζολί - Την… διέρρευσαν οι φανς της!

Sportdog Team
Σάλος στο διαδίκτυο με την ολόγυμνη ΦΩΤΟ της Ατζελίνα Τζολί - Την… διέρρευσαν οι φανς της!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του κόσμου, σε πόζα που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε…

Σέξι ακόμα και στα 47 της χρόνια η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, η οποία τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί κυρίως για τα προβλήματα υγείας της, αλλά και για τα οικογενεικά της ζητήματα και το διαζύγιο.

Παρόλα αυτά, η Τζολί παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα, η οποία έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, πρόσφατα σελίδα με εκατομμύρια followers, μας γύρισε κάποια χρόνια πίσω, όταν δημοσίευσε μία από τις πιο προκλητικές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Δείτε τη!

Σάλος με την Μόνικα Μπελούτσι και την… ακατάλληλη φωτογραφία της που κυκλοφόρησε - Δείτε τη!

Γυναίκα-σύμβολο της Ιταλίας αλλά και του κινηματογράφου των τελευταίων δεκαετιών, η 58χρονη ηθοποιός έχει κοσμήσει τα προηγούμενα χρόνια, άλλες φορές ντυμένη κι άλλες όχι, τα εξώφυλλα πολλών γυναικείων περιοδικών.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει… προκαλέσει σοκ πολλές φορές ποζάροντας στον φακό, όμως η παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα από το παρελθόν, αποδεικνύει γιατί θεωρείται η πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη!

Το ποστάρισμα ΦΩΤΙΑ στο Instagram

Η Μόνικα Μπελούτσι έκανε μια αναδρομή στη δεκαετία του ’90 και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου πόζαρε ολόγυμνη στο φωτογραφικό φακό του Fabrizio Ferri.

Ξαπλωμένη στην αιώρα, η Ιταλίδα ηθοποιός επέλεξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να ευχηθεί για τα 30 χρόνια του ιταλικού Elle και προκάλεσε πανικό στους πάνω από 1 εκατομμύριο fans της στο Instagram.

Η Monica που αγαπά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φαίνεται πως έκανε για μια ακόμη φορά την ανατροπή και συγκέντρωσε πλήθος από σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags