Facebook Pixel Τζούλια Αλεξανδράτου: Σάλος με την Τζούλια Αλεξανδράτου - "Έβγαλε" 30.000 ευρώ από πασίγνωστο πολιτικό για μία νύχτα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-06-01 09:20:00

Σάλος με την Τζούλια Αλεξανδράτου - "Έβγαλε" 30.000 ευρώ από πασίγνωστο πολιτικό για μία νύχτα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος με την Τζούλια Αλεξανδράτου - "Έβγαλε" 30.000 ευρώ από πασίγνωστο πολιτικό για μία νύχτα (ΦΩΤΟ)

Το αποκάλυψε η ίδια στο Instagram και κυκλοφόρησαν και σχετικές πληροφορίες για τον... ερωτευμένο άνδρα!

Λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ότι πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής της προσέφερε 25.000 ευρώ για να περάσουν ένα βράδυ μαζί και αυτή αρνήθηκε, σειρά για αποκαλύψεις έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου με τη διαφορά ότι αυτή πήρε 30.000 ευρώ!

Σε λίγο παλαιότερη συνομιλία που είχε μέσω της λειτουργίας Q&A του Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου, απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε το μέγιστο ποσό που έχει λάβει για μία βραδιά. Η Αλεξανδράτου αποκάλυψε ότι το μέγιστο ποσό που έχει λάβει για μία βραδιά ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.

Μάλιστα εντελώς απαξιωτικά συμπλήρωσε ότι όταν λέει μία βραδιά εννοεί 10 λεπτά υπόθεση και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε συζητήσεις από τους ακολούθους της στο Instagram, ενώ θα απασχολήσει και τα ΜΜΕ. Παρόλο που το ποσό φαίνεται υπερβολικό, η Αλεξανδράτου δεν φαίνεται να δίστασε ή να αισθάνθηκε άβολα με την αποκάλυψη αυτή.

Το koolnews φυσικά ρώτησε, έμαθε και η “πιάτσα” μίλησε ξανά. Οι φήμες αναφέρουν ότι τα 30.000 ευρώ φέρεται να δόθηκαν από πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό.

Για να προλάβω τον συνειρμό, καθώς είναι γνωστό ότι η πολιτική σκηνή συχνά συνδέεται με σκάνδαλα, για αυτά τα γούστα του δεν φέσωσε κάποιο υπουργείο! Τα λεφτά δόθηκαν από το προσωπικά του πορτοφόλι.

Ο πολιτικός αυτός ήταν στο χώρο αντιπολίτευσης όταν συνέβη το περιστατικό

Το όνομα είχε κυκλοφορήσει και πριν περίπου ένα χρόνο όταν πρωτοδημοσιεύτηκε η είδηση όμως γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ αφού διανύουμε περίοδο εκλογών

Ο ταυτοποιημένος πολιτικός δεν αντέδρασε ούτε τότε στην αποκάλυψη που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά μπλόκαρε το προφίλ της στο instagram!

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία έχει ταχθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει πως είχε δεχτεί πρόταση για να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τη φιλοδοξία της να γίνει πρωθυπουργός:

«Μου έχει γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο Οβάλ Γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;».

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags