Facebook Pixel Κατερίνα Λιόλιου: "Ξεσάλωσε" η Κατερίνα Λιόλιου - Η διάσημη τραγουδίστρια βόλτα χωρίς σουτιέν, με διάφανη μπλούζα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-06-04 08:49:00

"Ξεσάλωσε" η Κατερίνα Λιόλιου - Η διάσημη τραγουδίστρια βόλτα χωρίς σουτιέν, με διάφανη μπλούζα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ξεσάλωσε" η Κατερίνα Λιόλιου - Η διάσημη τραγουδίστρια βόλτα χωρίς σουτιέν, με διάφανη μπλούζα (ΦΩΤΟ)

Εκτός από φωνάρα, η κοπέλα έχει και κορμάρα και δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείξει. Πάνω στην πίστα, αλλά και στην καθημερινότητά της...

Η Κατερίνα Λιόλιου, που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας με τη φωνή της και την ξεχωριστή της παρουσία,τραβάει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Κατερίνα φορά ένα λευκό πουλόβερ και μπλε τζιν, σε ένα επιμελώς ατημέλητο και ανάλαφρο στυλ σαν κι αυτό που αναμένεται να ακολουθήσει κατά τις καλοκαιρινές της περιοδείες

Όμως, αυτό που πραγματικά προκάλεσε θύελλα θετικών αντιδράσεων στους followers της ήταν η απόφασή της να φωτογραφηθεί χωρίς σουτιέν. Η Κατερίνα Λιόλιου έχει αυτοπεποίθηση και μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες αλλά και stories στο instagram χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

Η Λένα Ζευγαρά έχει κορμάρα και δεν το ξέραμε - Φόρεσε το μαγιό της Πασχαλιάτικα - Δείτε ΦΩΤΟ!

Με τον δικό της τρόπο ευχήθηκε η Λένα Ζευγαρά χρόνια πολλά για το Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δημοσίευσε κάποια ανάρτηση από γιορτινό τραπέζι με γλέντι και χορό, αλλά έστειλε τις ευχές της φορώντας το εντυπωσιακό της μαύρο μαγιό, που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της.

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Εμείς μαζί με το Πάσχα φέραμε και το καλοκαιράκι!!! Να περάσετε όμορφα όπου κι αν βρίσκεστε!

Καλό Πάσχα λοιπόν καλή διάβαση από το κακό στο καλό, από τη θλίψη στο χαμόγελο, από το ψέμα στην αλήθεια , από σκοτάδι στο φώς !!!!!!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags