Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι είναι σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου - Πόσο άλλαξε, γιατί είναι μακριά από την τηλεόραση (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-24 09:40:00

Έτσι είναι σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου - Πόσο άλλαξε, γιατί είναι μακριά από την τηλεόραση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι είναι σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου - Πόσο άλλαξε, γιατί είναι μακριά από την τηλεόραση (ΦΩΤΟ)

Η ξανθιά παρουσιάστρια παραμένει εντυπωσιακή. Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media, όπου μας ενημερώνει τόσο για τις νέες της ασχολίες όσο και για το πόσο έχει... ομορφύνει.

Η Έλενα Παπαβασιλείου υπήρξε από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια απέχει από αυτήν, ωστόσο παραμένει ενεργή στα social media.

Η Έλενα Παπαβασιλείου από το 2007 απασχόλησε με την παρουσία της αλλά όχι με την προσωπική της ζωή. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι του ALPHA “TV Stars Παρουσιάστε”.

Συνεργάστηκε με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και τον Σπύρο Λάμπρου. Πήρε μέρος και στο “Dancing with the stars” όπου εντυπωσίασε τόσο με το καλλίγραμο σώμα της, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες.

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια;

Μετά το 2015 αποφάσισε να αλλάξει ρότα και πλέον εργάζεται σε γραφείο Τύπου γνωστού εκδοτικού οίκου. Παράλληλα αυτή την περίοδο κάνει και το μεταπτυχιακό της. Μάλλον δεν της λείπει και πολύ η τελεόραση!

Δείτε πως είναι σήμερα η εκρηκτική παρουσιάστρια:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags