Facebook Pixel GTNM - GNTM spoiler: Τεράστιο spoiler για GNTM: Αποχώρησαν έξι παίκτες - Μπήκαμε στην τελική 7αδα - Ποιοι είναι στο σπίτι
Life
| 2021-10-11 16:05:00

Τεράστιο spoiler για GNTM: Αποχώρησαν έξι παίκτες - Μπήκαμε στην τελική 7αδα - Ποιοι είναι στο σπίτι

Sportdog Team
Τεράστιο spoiler για GNTM: Αποχώρησαν έξι παίκτες - Μπήκαμε στην τελική 7αδα - Ποιοι είναι στο σπίτι

Τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται πολύ μπροστά από τα επεισόδια που παρακολουθούμε και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 7 μοντέλα.

GTNM - GNTM spoiler: O τέταρτος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει και ήδη προβάλλονται οι πρώτες δοκιμασίες για τα επίδοξα μοντέλα, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε και το πολυσυζητημένο makeover με τις αλλαγές των παικτών.

Δύο παίκτριες έχουν αποχωρήσει ήδη λόγω κακής απόδοσης στο σετ φωτογράφισης. Ο λόγος για τη Στέλλα και την Ιωάννα, ενώ τηλεοπτικά στο GNTM βρίσκονται πλέον 18 παίκτες.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται πολύ μπροστά από τα επεισόδια που παρακολουθούμε και μάλιστα, όπως έγινε, γνωστό στο προφίλ της Soula Glamorous, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 7 μοντέλα.

Εκεί μάθαμε μάλιστα και 5 παίκτες που κάποιοι είδαν εκτός του ριάλιτι. Ο λόγος για την Άννα, τη Μελίνα, τον Ηλία, τον Θοδωρή και τον Στυλιανό.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ένα ακόμη spoiler έκανε λόγο για οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη από το GNTM.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags