Facebook Pixel Παναγιώτα Βλαντή: Νέα βόμβα στην ελληνική τηλεόραση από την Παναγιώτα Βλαντή για πασίγνωστο ηθοποιό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-09 15:36:00

Νέα βόμβα στην ελληνική τηλεόραση από την Παναγιώτα Βλαντή για πασίγνωστο ηθοποιό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα βόμβα στην ελληνική τηλεόραση από την Παναγιώτα Βλαντή για πασίγνωστο ηθοποιό! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έχω υποστεί παρενόχληση από τον ηθοποιό που κατήγγειλε η Μπότση", ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός. Ποιος ο λόγος που δεν είπε το όνομα;

Η Παναγιώτα Βλαντή καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #metoo και στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από πασίγνωστο πρωταγωνιστή που κατηγορείται.

«Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει. Για βιασμούς εγώ δεν ήξερα. Ήξερα για περίεργες συμπεριφορές, ήταν γνωστό για κάποια άτομα. Για κάποια άτομα δεν ήξερα για βιασμό, σοκαρίστηκα πραγματικά. Κακή συμπεριφορά και λεκτική συμπεριφορά ήξερα αλλά όχι να φτάνει σε σημείο βιασμού».

Και συνέχισε λέγοντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον ηθοποιό τον οποίο κατήγγειλαν οι Μπότση – Λάμπρη.

«Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση, βίωσα σεξουαλική παρενόχληση… υπό τη μορφή της ακρόασης. Έφυγα. Σοκαρίστηκα στην αρχή. Επειδή σου ζητούν στη δουλειά μας αυτοσχεδιασμούς και λες ΟΚ», είπε.

Όσον αφορά το όνομα του πασίγνωστου ηθοποιού, δεν γράφεται και δεν κυκλοφορεί, μετά από νομικές ενέργειες που έχει κάνει ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags