Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψη Σπύρου Παπαδόπουλου για την πρώην του - "Γιατί έφυγα από Αθήνα μετά το στην Υγειά μας"
Life
| 2021-12-11 12:35:00

Αποκάλυψη Σπύρου Παπαδόπουλου για την πρώην του - "Γιατί έφυγα από Αθήνα μετά το στην Υγειά μας"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σπύρου Παπαδόπουλου για την πρώην του - "Γιατί έφυγα από Αθήνα μετά το στην Υγειά μας"

Ο πραγματικός λόγος που "εξαφανίστηκε" μετά το φινάλε της τηλεοπτικής του εκπομπής στον ΣΚΑΪ, η επιστροφή του στα δρώμενα και η σχέση με την πρώην σύντροφό του. Κι όμως, παρότι οι δύο γνωστοί ηθοποιοί έχουν χωρίσει, η συγκεκριμένη γυναίκα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Ακόμα και στη δουλειά του…

Τα άπλυτα ενός γάμου βγάζει στη φόρα η Μισέλ Ριμλ στο έργο της «Sexy Laundry» και το θεατρικό ζευγάρι που θα πρωταγωνιστήσει σ’ αυτήν την απίθανη κωμωδία είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Οι δυο πρωταγωνιστές συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής και ως παντρεμένοι θα προσπαθήσουν να αναθερμάνουν ένα γάμο που μετρά 25 χρόνια κι έχει φέρει μαζί με τα τρία παιδιά ανυπόφορη γκρίνια, αρκετή ανασφάλεια και δυστυχώς…ολίγον sex! 


Μάλιστα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τη σχέση που έχει με την συγκεκριμένη παράσταση η πρώην σύντροφός του, με την οποία παρότι έχουν χωρίσει εδώ και 1.5 χρόνο, διατηρούν πολύ καλές επαφές. Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε σχετικά: «To έργο μου το πρότεινε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία έχει κάνει τη μετάφραση, και μόλις το διάβασα είπα: «Αυτό θα το κάνω μόνο αν θέλει η Δάφνη, αλλιώς δεν το ανεβάζω». Είμαι μεγάλος θαυμαστής της, είναι υπέροχη όπου κι αν την έχω δει να παίζει και χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε για πρώτη φορά μαζί στη θεατρική σκηνή του Κάππα».

Την ηθοποιό γνωρίσαμε λίγο περισσότερο μέσα από τον ρόλο της στην κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» τις δύο περασμένες σεζόν. Εκείνο που ίσως δεν είναι τόσο γνωστό, είναι πως η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η πρώην σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ήταν βοηθός καθηγητή Πανεπιστημίου, πριν πάρει την απόφαση να αλλάξει ζωή.

Όσον αφορά τις αλλαγές στη ζωή του, τα όσα βίωσε μετά το τέλος της τηλεοπτικής του εκπομπής «Υγεία μας ρε παιδιά» από τον ΣΚΑΪ και τους λόγους που αποχώρησε από την Αθήνα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε:

«Έφυγα από την Αθήνα και μάλιστα έμαθα πως κάποιοι έγραψαν ότι αποχώρησα από το θέατρο και αφιερώθηκα στο θεό. Τι να πω γι’ αυτούς που ξέρουν για σένα πριν από σένα; Αυτό που συνέβη είναι ότι μετά από πολύ καιρό έκανα τρεις μήνες διακοπές. Είχα πάρα πολλή ανάγκη να αποτραβηχτώ στο σπίτι μου στη Νάξο να το ζήσω και μαζί να ζήσω το νησί. Τελειώνοντας με την τηλεοπτική εκπομπή αισθάνθηκα να φεύγει μία μαρμαρόπλακα από πάνω μου. Είχα πολύ ανάγκη να βρεθώ με τον εαυτό μου και είμαι ευτυχισμένος γιατί βρέθηκα με μένα και είχα χρόνο να κάνω πράγματα με το γιο μου. Πρέπει να δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους μας. Πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας και να μας επιτρέπει και ο άλλος, που ζούμε μαζί, να έχουμε προσωπικό χρόνο.

Αν ο χρόνος μας είναι μόνο ο άλλος τότε χάνουμε τον εαυτό μας και μοιραία χάνεται και η σχέση χωρίς να το καταλάβουμε. Πολλές φορές τα ζευγάρια είτε λόγω αγάπης, είτε λόγω ανασφάλειας δεν επιτρέπουν ένας τον άλλον να έχει τον προσωπικό του χρόνο. Έχει συμβεί και σε μένα να αναρωτιέται η σύντροφος μου: «πώς μπορείς χωρίς εμένα;». Η απάντηση είναι πρέπει να παρακαλάς να μπορώ χωρίς εσένα για να μην είσαι το δεκανίκι μου. Πρέπει ο/η σύντροφος μας να μας συμπληρώνει. Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί χωρίς κάτι, έχει ένα έλλειμμα, κι όλο αυτό το δείχνει το έργο «Sexy Laundry». Αν πετύχει αυτό που εγώ θέλω να κάνω στην παράσταση τη μισή ώρα θα γελάτε και την άλλη μισή ώρα θα κλαίτε. Ειδικά οι κυρίες….».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags