Facebook Pixel Survivor: "Ξέφυγαν" σε παραλία της Μυκόνου Μαρτίκας-Βρισηίδα! Ερωτικές περιπτύξεις για το ζευγάρι του Survivor! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-08-15 15:03:00

"Ξέφυγαν" σε παραλία της Μυκόνου Μαρτίκας-Βρισηίδα! Ερωτικές περιπτύξεις για το ζευγάρι του Survivor!

Sportdog Team
"Ξέφυγαν" σε παραλία της Μυκόνου Μαρτίκας-Βρισηίδα! Ερωτικές περιπτύξεις για το ζευγάρι του Survivor!

Δεν κρατιέται το ζευγάρι από το ριάλιτι, που έχει... κατασκηνώνει εδώ και ένα μήνα στο νησί και το απολαμβάνει.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, και οι παίχτες  από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, σιγά σιγά μιλάνε όλο και πιο ανοιχτά για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα, συνεχίζουν τον έρωτα τους, και μπράβο στα παιδιά.

Σε φάση καλοκαιρινών διακοπών βρίσκονται αλλά καθημερινά ενημερώνουν τους φίλους τους για τα νέα τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπύρος προσέχει πολύ την σύντροφο του, συνεχώς. Αλλά μήπως και η Βρισηίδα πάει πίσω. Πασά τον έχει. Μέχρι στο στόμα τον ταΐζει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκονται αρκετό διάστημα στο νησί των ανέμων για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.
Σε γνωστή παραλία ήταν και οι δύο πάρα πολύ διαχυτικοί. Δεν έλειψαν οι αγκαλιές, τα πειράγματα και φυσικά τα καυτά φιλιά κάτω από τον επίσης καυτό ήλιο!

Αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι και απλά περνούσαν τέλεια!

Εκείνη μάλιστα, τον τάιζε στο στόμα δείχνοντας πως τον φροντίζει πολύ!

Αλλά και ο Σπύρος δεν κρατιέται με την Βρισήιδα δίπλα του. Την χουφτώνει κανονικά

Πηγή: sports365.gr

 

Survivor Spoiler: Έσπασε το ρόδι ο Ατζούν - Η πρώτη συμφωνία για το All Star - "Χουνέρι" σε Λιανό!

Το Survivor 5 μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler. Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση.

O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο το Survivor. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, για να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα.

Μεγάλη διάρκεια το ξεχνάμε. Θα πάει όπως και τα προηγούμενα. Λίγο πριν το τέλος του έτους και λήξη στις αρχές Ιουλίου.

Με τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή, και πολύ δύσκολο να δούμε βοηθό παρουσιαστή. Δύσκολο το σενάριο, να υπάρχουν δύο παρουσιαστές, ο ένας για τους στίβους μάχης, και ο άλλος την γενική παρουσίαση.

Ποιο πρόσωπο δείχνει να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ατζούν;

Ο πρώτος παίκτης!

Το φετινό Survivor ολοκληρώθηκε με πολύ καλές περγαμηνές. Πιο δυνατά μάλιστα που ούτε οι ίδιοι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ δεν το περίμεναν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι ήταν χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν έπεφτε, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να έχει κάποιο παράπονο; Έρχεται πλέον το All Star και σίγουρα εκεί οι μάχες θα είναι αδιανόητα μεγάλες και ονειρικές. Αλήθεια, μήπως έχουμε από νωρίς όμως και εκπλήξεις; Πάμε να δούμε.

Σχεδόν πριν από έναν μήνα ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αναμφίβολα το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε πολύ δανατά χαρτιά ωστόσο μόνο ένας μπορούσε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από την άλλη, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως φαίνεται το Survivor θα συνεχίσει κανονικά για ακόμη μια χρονιά καθώς ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρώην παίκτες για να δει πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες.

Το πρώτο πρόσωπο που «κλείδωσε» για το Survivor All Star…

Πολλά ονόματα είναι εκείνα τα οποία ακούγονται τον τελευταίο καιρό ωστόσο για ένα όνομα έχει γίνει ντόρος. Όπως φαίνεται «κλείδωσε» ο πρώτος παίκτης. Ο Γιώργος Ταλάντσεφ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν αγωνιστικά στον πιο πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι. Σύντομα λέτε να έχουμε και ανακοινώσεις;

Πηγή: sports365.gr - thrylos24.ht

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags